Bayern Munchen - Juventus 2.4.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/01/2013
Jaa tämä...

Juventus saalistamaan vierasmaalia Saksaan.

Bayern Munchen – Juventus, merkki 2, kerroin 
Bayern Munchen – Juventus (+1), merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,60 | 4,00 | 6,00 

Jalkapallon Mestarien liigan puolivälierät käynnistyvät tänään, Saksassa oman urakkansa aloittavat Bayern Munchen sekä vastaan asettuva italialainen Juventus. Lähtökohdat ottelupariin ovat erittäin jännittävät. Kyseessä on kaksi eurooppalaista suurseuraa, joten Bayern Munchenin eteneminen jatkoon otteluparista on kaikkea muuta kuin selvää, vaikka moni etukäteen niin saattoi tai jopa edelleen saattaa kuvitella. Bayern Munchenilla on toki alla 9-2 maalein voitto Saksan Bundesliigasta, mutta myös Juventus nappasi viikonloppuna 1-2 numeroin vierasvoiton Interiä vastaan.

Juventus on hävinnyt kymmeneen edelliseen vierasotteluun vain kahdesti, joten kyseessä on erinomainen vierasjoukkue! Tosiaan Juventus voitti viime viikonloppuna Italian liigan huippuottelussa Interin. Vanhan Rouvan maaleista vastasivat Quagliarella sekä voittomaalin viimeistellyt Matri. On ilman muuta selvää, että Juventuksen vieraspeleistä ei voi tehdä liian suuria johtopäätöksiä. Nyt tiedossa on huomattavasti hankalampi ottelu kuin esimerkiksi Interiä vastaan pelattu ottelu – vaikka kyseessä onkin Italian huippuseuroihin lukeutuva joukkue.

Bayern Munchenia pidetään selkeänä ennakkosuosikkina otteluparista etenemään jatkoon, joten paineet ovat kotijoukkueella tässä ottelussa. On muutenkin selvää, että Bayern tarvitsee ottelusta hyvän tuloksen. Saksalaisryhmälle tulee toisessa osaottelussa Italiassa huomattavasti vaikeampaa. Toisaalta kuitenkin Juventus lähtee hakemaan sitä yhtä maalia, sillä se voi olla erittäin arvokas asia. Kieltämättä Bayern oli pelottavan hyvä viikonloppuna, mutta Hamburgeria ei voida pitää ”ihan” samantasoisena vastustajana kuin nyt vieraaksi saapuvaa Juventusta.

Veikkaussivut | Tuomas