Bayern Munchen - CSKA Moskova 17.9.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Murskaako Bayern Munchen kotonaan venäläisvieraansa?

Bayern Munchen – CSKA Moskova (+2), merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,18 | 7,25 | 15,00 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaihe pyörähtää tänään käyntiin kahdeksan ottelun voimin, Saksan illassa yhteen iskevät Bayern Munchen sekä vieraaksi saapuva venäläisseura, CSKA Moskova. Bayern Munchen voitti viime kaudella Mestarien liigan ja myös tällä kaudella Bayern Munchen lukeutuu Mestarien liigan suurimpiin voittajasuosikeihin. CSKA Moskova on tottunut saamaan menestystä Venäjän Valioliigassa, mutta toisaalta sillä ei ole todennäköisesti tässä otteluparissa mitään merkitystä, sillä tasoero joukkueiden välillä on aivan hirveä Bayern Munchenin eduksi. Bayern Munchen on kotonaan tottunut aikaisemmilla kausilla tekemään aivan mitä haluaa ja samallahan Bayern Munchenilla on muutenkin jo alla Super Cupin voitto Chelseaa vastaan.

CSKA Moskova on Venäjän Valioliigassa onnistunut nappaamaan voittoja hienoon tahtiin, mutta nyt CSKA Moskovan mahdollisuudet on ainoastaan siinä, että Bayern Munchen lähti peliin väärällä asenteella – lähtökohtasesti siihen ei usko kukaan. Ensinnäkään Mestarien liigassa ei ole ainuttakaan heikkoa joukkuetta ja toisekseen Bayern Munchen tuskin lähtee aliarvioimaan ensimmäistäkään vastustajaa Bundesliigassa tai Mestarien liigassa, joten sen suhteen Bayern Munchenin asiat on loistavasti kunnossa.

CSKA Moskovan valmennus sekä pelaajisto tietää tasan tarkkaan sen, että tässä ottelussa ei ole tiedossa mitään muuta kuin yhteen maaliin pelaamista. Bayern Munchen on viidestä ensimmäisestä Bundesliigan ottelustaan napannut neljä voittoa sekä yhden tasapelin, joten hurjassa vireessä oleva Bayern Munchen tulee kaiken järjen mukaan nappaamaan tänään murskavoiton useammankin maalin erolla.

Veikkaussivut | Tuomas