Bayern Munchen - Mainz 19.10.2013 | Bundesliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Teurastaako Bayern Munchen kotonaan vierailijat?

Bayern Munchen – Mainz (+2), merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,10 | 9,65 | 25,00 

 

 

Jalkapallon Saksan Bundesliigan ottelutarjontaa, Bayern Munchen saa vastaansa Mainzin. Tämä on ensimmäinen kierros maajoukkuetauon jälkeen. Saksan Bundesliigassa on tähän mennessä pelattu kahdeksan kierrosta. Bayern Munchen on kahdeksasta ensimmäisestä ottelusta voittanut kuusi kertaa ja kahdesti pelannut tasan. Bayern Munchen on ollut erinomaisessa pelivireessä, vaikka kaksi tasapeliäkin Bayern Munchen on yllättäen joutunut kokemaan. Materiaaliltaan Bayern Munchenista on turhaa sanoa sen enempää, sillä kaikki tietävät sen jo valmiiksi. Bayern Munchen on lyhyesti sanottuna täysin omaa luokkaansa. Bayern Munchenille ollaan tehty tähän mennessä kolme maalia, joten se tarkoittaa sitä, että lievästi sanottuna Mainz joutuu tänään tiukan paikan eteen.

Mainzin suurin ongelma alkukaudella on ollut erittäin epävarma puolustus, sillä Mainz on joutunut jo lähes parikymmentä kertaa seuraamaan vastustajan täysosumia. Sillä tavalla on turhaa edes haaveilla pisteistä Bayern Munchenia vastaan. Mainz ei ole muutenkaan vakuuttanut toistaiseksi millään tavalla, kolme voittoa kahdeksasta ottelusta ei ole erikoinen suoritus. Vieraissa homma ei ole kulkenut yhtään paremmin kuin kotonakaan, sillä Mainz on vasta kerran vieraissa pystynyt voiton nappaamaan. Ennen maajoukkuetaukoa viime vierasottelussa Mainz hävisi 3-1 maalein Hertha Berliniä vastaan.

Bayern Munchen jäi viimeksi 1-1 numeroin tasapeliin Leverkusenia vastaan, vaikka Bayern Munchen hallitsi ottelua täydellisesti. Bayern Munchenille tarjottiin Leverkusenia vastaan useita huippupaikkoja voittomaalin tekemiseen, mutta lopulta Leverkusen onnistui pitämään Bayern Munchenin vain yhdessä maalissa. Bayern Munchen ei kotonaan tälläkään kaudella montaa pistemenetystä tule kokemaan. Jos Bayern Munchenilta joku kotonaan varastaa pisteitä, se on Dortmund. Bayern Munchen ei tule antamaan Mainzille missään tapauksessa mahdollisuuksia jättiyllätykseen.

Veikkaussivut | Tuomas