Bayern Munchen - Manchester City 10.12.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2013
Jaa tämä...

Bayern Munchen sekä Manchester City vastakkain D-lohkon huippuottelussa.

Bayern Munchen – Manchester City, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,50 Nordicbet
Bayern Munchen – Manchester City, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 2,25 Sportingbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,45 | 4,50 | 6,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät saksalainen Bayern Munchen sekä Englannista vieraaksi saapuva Manchester City. Täysin ansaitusti Bayern Munchen on nostettu tässä ottelussa selkeäksi ennakkosuosikiksi, sillä Bayern Munchen on suurin suosikki voittamaan mestaruuden tälläkin kaudella niin Bundesliigassa kuin Mestarien liigassa. Manchester City ei ole missään tapauksessa Bayern Munchenin tasoinen joukkue, mutta on otettava huomioon, että viisi edellistä ottelua ovat Manchester Citylle tuottaneet neljä voittoa. Bayern Munchen sekä Manchester City ovat erittäin runsasmaalisia joukkueita, joten lähtökohdat on syytä asettaa sellaisiksi, että maaleja nähdään myös tässä ottelussa.

Bayern Munchen päätti viikonloppuna viimeistellä vain seitsemän maalia Werder Bremenin verkkoon, joten voidaan sanoa todennäköisesti kotijoukkueen olevan suhteellisen hyvässä pelivireessä! Viisi edellistä ottelua ovat Bayern Munchenille tuottaneet viisi voittoa, mutta se ei yllätä ensimmäistäkään ihmistä. Kotonaan Bayern Munchen on tottunut tekemään suunnilleen kolmea maalia ottelua kohden, vaikka viime aikoina Bayern Munchen on kotonaan ehtinyt murskaamaan esimerkiksi Viktoria Plzenin 5-0 maalein. Bayern Munchen on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista, mutta millään tavalla se ei ole kentällä näkynyt. Tästäkin ottelusta Bayern Munchenilta sivussa joka tapauksessa ovat esimerkiksi Philipp Lahm, Arjen Robben sekä Bastian Schweinsteiger.

Manchester Cityn voittoputki päättyi edellisellä kierroksella Southamptonin vieraana, sillä ottelu päättyi 1-1 numeroin tasapeliin. Joka tapauksessa tosissaan Manchester City on muuten kulkenut viime aikoina voitosta voittoon. Manchester Cityltä on viime kierroksien aikana ollut David Silva poissa kokoonpanosta, mutta toisaalta vierasjoukkueelta löytyy muutenkin tarvittava määrä maalintekijöitä. David Silva on edelleen sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta, mutta Vincent Kompany on tekemässä paluuta Sinisten vahvuuteen. Todennäköisesti Manchester City pystyy tänään haastamaan Bayern Munchenin, mutta järkevin vaihtoehto on lähteä pelaamaan yli 2,5 maalia sekä jopa yli 3,5 maalia. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin maaleja neljä kappaletta, joten se antaa myös hyvää kuvaa siitä, että maaleja nähdään tälläkin kerralla.

Veikkaussivut | Tuomas