Bayern Munchen - Real Madrid 29.4.2014 | Bayern Munchen pakkovoiton edessä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Muncheniläisiltä jäi viikko sitten vierasmaali tekemättä

Vihje lyhyesti

– Realilla on etu, se voitti kotiottelun 1-0. Bayern jäi ilman tärkeää vierasmaalia, vaikka se piti palloa yli 60 prosenttia peliajasta.

– Real on loistava vastaiskujoukkue, Ronaldo, Bale, Benzema ja laitapakit pitävät Bayernin puolustuksen liikkeessä. Juoksukilpailussa saksalaiset häviävät.

– Kumpikin joukkue hieman takkusi edellisellä kierroksella. Bayern ei selättänyt Manchester Unitedia helposti ja Real hävisi Dortmundissa 0-2. Bayern ei ole aikoihin pelannut merkityksellisiä liigaotteluita. Real taas on mukana tiukassa kisassa La Ligan voitosta.

– Bayernin voittokertoimet on painettu kovin alas. Real saattaa olla joukkueista parempi tällä hetkellä, ja sille annetaan voitosta neljän ja puolen kertomia. Real Madrid ei missään nimessä ole vieraskentälläkään noin suuri altavastaaja.

Vihje: Real Madrid, kerroin 4,50 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

 

Real Madrid voitti ensimmäisen osaottelun kotikentällään 1-0. “Pallon hallussapito ei merkitse mitään kun vastustajal luo paremmat maalipaikat. Me olimme onnekkaita että he tekivät vain yhden”, sanoi Franz Beckenbauer ottelun jälkeen.

Bayern piti palloa 64 prosenttia pelistä, mutta tulos jäi laihaksi. Pep Guardiolan taktiikka on kovin samanlainen kuin Barcelonan. Osa Bayernin kannattajista takuulla Madridissa kaipasi Jupp Heyenckesin valmentaman joukkueen suoraviivaisuutta.

Real Madrid toteutti ensimmäisessä osassa taktiikkaansa täydellisesti. Bayern touhusi pallon kanssa saamatta paljoakaan aikaan, ja Real iski nopeasti takaisin. Real Madrid lienee tällä hetkellä maailman paras vastaiskujoukkue. Ronaldo, Bale ja Benzema lähtevät pallon saatuaan kuin tykin suusta. Bayernin on pakko tehdä maali ottelussa, joten Real voi hyvin puolustaa alhaalta ja kytätä paikkaa iskeä nopeasti vastaan.

Bayern ei myöskään taida olla enää yhtä kovassa kunnossa kuin muutama kuukausi sitten. Sen todellista tilaa ei ole helppo arvioida, koska Bundesliiga-ottelut ovat jo muutaman viikon olleet Bayernille merkityksettömiä. Se varmisti mestaruutensa jo useampi pelikierros sitten. Vaikka Bayern olisikin ottanut liigapelit kevyemmin, niin ainakin sen on hankalampi kaivaa pelivire esille kun tiukkoja otteluita ei enää ole joka viikkoa. Bayernin hieman tukkoiset otteet Manchester Unitedia vastaan Mestareiden liigan edellisellä kierroksella antavat osviittaa joukkueen laskusuunnasta.

Vime viikonlopun Bundesliigan ottelussa Werder Bremen johti Bayernia 2-1, lopulta kotijoukkue Bayern kuitenkin voitti 5-2. Ottelu oli munchenilaisten kahdeksas perättäinen kotiottelu, jossa he ovat päästäneet maalin.

Vierasmaalisäännön mukaan Bayernin on tehtävä kolme mennäkseen jatkoon, jos Real Madrid osuu kerran.

Bayern Munchen on kotikentällään luonnollisesti suosikki, mutta kertoimenlaskijat ovat painaneen sen voittokertoimen kovin alas, noin 1.80:een. Real Madridin voitosta tarjotaan noin neljän ja puolen kerrointa, ja se on aivan liikaa. Vaikka Real ei tarvitse ottelusta voittoa, niin silti joukkueen huima hyökkäyspää antaa aihetta odottaa maaleja.

Real Madrid hävisi Borussia Dortmundille edellisellä kierroksella Saksassa 0-2, mutta täytyy muistaa Ronaldon puuttuneen tästä ottelusta. Viime viikonlopun La Liga –ottelussa Osasunaa vastaan Ronaldon oli jälleen oma itsensä tehden kaksi maalia.

Real Madrid ei ole koskaan voittanut Bayernia vieraskentällä. Onko aika katkaista putki vai toistaako historia itseään?

Bayern pääsee otteluun parhaalla kokoonpanolla. Lahm ja Robben aloittivat viikonloppuna vaihtopenkillä. Mandzukic ja Kroos eivät pelanneet lainkaan. Real Madridkin on parhaalla miehistöllä mukana. Bale oli viikko sitten flunssassa, mutta nyt hän on taas terve. Pepe ja Benzema huilasivat viikonloppuna, ja Marcelo on myös pelikuntoinen.

 

Perustelut vihjeelle

Bet365:n kerroin 4.50 Real Madridin – paremman joukkueen – voitosta on laitettava kupongille. Veto osuu vain noin 25 kertaa sadasta. Ei usein, mutta palkkio on muhkea kun kohdalle napsahtaa.

Vihje: Real Madrid, kerroin 4,50 Bet365

Veikkaussivut | Anssi