Bayern Munchen - Viktoria Plzen 23.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Löytääkö Viktoria Plzen takaisin kotimaahansa Munchenin vierailun jälkeen?

Bayern Munchen – Viktoria Plzen (+2 maalia), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,06 | 9,60 | 31,00

 

 

Jalkapallon Mestarien liigassa pelataan tänään eiliseen tapaan kahdeksan ottelua, Saksan illassa yhteen iskevät Bayern Munchen sekä vastaan asettuva tsekkiläinen Viktoria Plzen. Heti alkuun voidaan todeta se fakta, että Viktoria Plzen pelaa täysin väärässä liigassa. Eurooppa liigassa Viktoria Plzenillä olisi realistisia mahdollisuuksia taistella pudotuspelipaikoista, mutta Mestarien liigassa ei minkäänlaisia. Bayern Munchen on materiaaliltaan Bundesliigan laadukkain ja samallahan Bayern Munchen on hallitseva Mestarien liigan voittaja. Bayern Munchenilla on täysin samat tavoitteet kuin viime kaudellakin.

Bayern Munchen on kotonaan sen luokan joukkue, että edes Euroopan suurjoukkueet eivät normaalisti pysy Bayern Munchenin kyydissä! Bayern Munchen voitti edellisellä Mestarien liigan kierroksella Manchester Cityn vaatimattomasti Englannin vierailulla 1-3 maalein. Kolme maalia Manchesterissa kertoo tarkalleen hyvin sen, että minkälaisen tehtävän eteen Viktoria Plzen tulee tänään joutumaan. Viktoria Plzenin olisi pitänyt pystyä edellisellä kierroksella saamaan jotain mukaansa ottelusta CSKA Moskovaa vastaan, mutta venäläisjoukkue vei voiton 3-2 numeroin.

Bayern Munchen tulee ratkaisemaan tämän ottelun puoliaikaan mennessä. Bayern Munchen on kulkenut alkukaudella voitosta voittoon, joten ainoastaan se voi pelastaa vierasjoukkueen, jos Bayern Munchen lähtisi aliarvioimaan tsekkiläisjoukkuetta. Henkilökohtaisesti sanottuna en missään tapauksessa siihen usko. Bayern Munchen on täynnä huippuammattilaisia ja näin ollen ei ole sitä vaaraa, että aliarvioimaan lähdettäisiin. Kahden maalin tasoituksella Bayern Munchen on järkevä valinta kupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas