Bayern - Olympiakos 5.12.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2013
Jaa tämä...

Aiheuttaako Olympiakos saksalaisille karmaisevan tappion?

Bayern – Olympiakos, merkki 2, kerroin 1,88 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,88 | 1,88 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon Euroliigassa ratkaisut sen kuin lähenevät, lohko C:n ottelussa yhteen iskevät Bayern sekä vieraaksi saapuva Olympiakos. Panoksethan tässä ottelussa ovat Bayernin suunnalla, sillä Olympiakos tulee varmuudella jatkoon etenemään. Olympiakos on seitsemästä ottelustaan saalistanut yhtä monta voittoa. Materiaaliltaan Olympiakos on tästä kaksikosta ilman muuta laadukkaampi, mutta kotietu sekä samalla myös jonkinlainen motivaatioetu kuuluvat tällä kerralla Bayernin suuntaan. Neljä edellistä ottelua ovat kuitenkin Bayernille tuottaneet vain kaksi voittoa, joten kotijoukkueen pelivire ei ole viime aikoina ollut lainkaan parhaalla mahdollisella tasolla.

Olympiakos matkustaa tähän otteluun siinä tilanteessa, että minkäänlaista tarvetta voitolle ei ole, mutta kaiken kaikkiaan se ei ole Olympiakoksen menoa muuttanut suuntaan tai toiseen. Olympiakos on ollut viime aikoina kaiken kaikkiaan mahtavassa pelivireessä! Edelliset kymmenen ottelua ovat Olympiakokselle tuottaneet vaatimattomasti kymmenen voittoa. Olympiakos on pelannut itsensä jopa Euroliigan yhdeksi suurimmaksi mustaksi hevoseksi, vaikka tässä lohkossa pelatut ottelut eivät kerro vierasjoukkueen tilanteesta vielä yhtään mitään. Kaikki kunnia esimerkiksi Bayernille, mutta sitä pystyi jossain määrin pitämään jopa itsestäänselvyytenä asiana, että Olympiakos tulisi tästä lohkosta jatkoon helpollakin etenemään.

Bayern on kotonaan ollut suhteellisen vahva, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet neljä voittoa. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että kaikki paineet tässä ottelussa ovat Bayernin puolella. Kaikkihan ovat edelleen tässä vaiheessa kylläkin kotijoukkueen omissa käsissä, mutta tänään tappioon ei ole missään tapauksessa varaa. Jossain vaiheessa Olympiakoksen upea voittoputki tulee päätökseensä, mutta paineettomassa tilanteessa pelaava vierasjoukkue on silti edelleen tervetullut kohde vetokupongille mukaan. Olympiakoksen tekemisen taso on tällä hetkellä hurjaa luokkaa eikä edes Bayernin kotietu tasoita lähtökohtia niin, että kotijoukkueeesta saisi otteluun suosikin.

Veikkaussivut | Tuomas