Be the Expert -kisa Betssonilta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Betsson järjestää Be the Expert -kisan, jonka voittaja pääsee New Yorkiin.

Kisa on käynnissä! Be the Expert -kilpailumme on alkanut. Jokainen voittava vedonlyönti, jonka olet tehnyt urheilupeleissämme tästä päivästä lähtien, tulee lisäämään pisteitä kokonaistulokseesi ja parantamaan sijoitustasi tuloslistallamme!

Tsekkaa Betsson arvostelu ja hae viimeisimmät diilit, mitä vedonlyönti sivusto tarjoaa.

Käytä asiantuntemustasi, leikittele kertoimilla ja lyö vetoa viisaasti selvittäen tiesi top 40 pelaajan joukkoon ja sinulla on mahdollisuus voittaa kisan päätyttyä yksi KAHDESTA luksusmatkasta New Yorkiin. Jokainen matka sisältää lennot ja majoituksen luksushotellissa sinulle ja ystävällesi. Plus tulette saamaan liput valitsemiinne kolmeen amerikkalaiseen urheilutapahtumaan! Ensimmäisen VIP-matkan tulee voittamaan Bet the Expert-mestari. Toisen matkan tulee voittamaan onnekas pelaaja, jonka valitsemme arpomalla. Arvontaan osallistuvat pelaajat, jotka sijoittuvat kilpailussa sijoille 2.-40.Tämän lisäksi palkintoina on iPadeja ja bonus käteispalkintoja. Muista, mitä korkeammat kertoimet sitä enemmän pisteitä tulet ansaitsemaan. Joten älä myöhästy ja rekisteröi itsesi kilpailuun nyt!

Saa 5€ bonus kilpailun alkaessa!

Rekisteröidy vedonlyönti ekspertti kilpailuumme ja ansaitse 1 piste 21.helmikuuta mennessä, niin saat 5 euron bonuksen, joka lisätään pelitilillesi automaattisesti. Bonus tullaan lisäämään pelitilillesi viimeistään tiistaina 23.helmikuuta.

Lue lisää Betssonin sivuilta