VIDEO: Suomelta loistava taistelu Belgiaa vastaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/02/2016
Jaa tämä...

Huuhkajat pelasi komean tasapelin suursuosikkia vastaan.

Jalkapallon harjoitusottelussa koettiin illalla Suomen näkökulmasta erinomainen lopputulos, kun Huuhkajat pelasivat maalein 1-1 tasapelin Belgiaa vastaan. Hans Backen alaisuudessa Suomi oli kerännyt ennen eilistä vain tappioita, mutta Brysselissä sinivalkoiset puolustivat erinomaisesti ja hyödynsi vähäiset maalintekopaikkansa.

– Meillä oli vaikeuksia syöttöpelissä, sillä Belgia on yksi maailman parhaista joukkueista. Olen silti mielissäni pelaajien asenteesta. Tarvitsimme tämän tuloksen! Se oli erittäin hyvä, Backe sanoi Viasatin haastattelussa.

Suomi lähti Belgian kimppuun varovaisella ryhmityksellä ja kotijoukkue ottikin odotetusti pallonhallinnan itselleen. Myös Huuhkajat pääsivät muutamiin hyökkäyksiin, mutta ne eivät johtaneet varsinaisiin maalintekoyrityksiin. Avausjakson lopulla paine jälleen kasvoi ja vierasjoukkueen pallonhallinta jäi vähäiseksi.

Toisen puoliajan alussa Roman Eremenko pääsi vetämään Suomen ensimmäisen laukauksen. Terävän vedon kanssa Thibault Courtoisilla ei ollut kuitenkaan suurempia ongelmia, mutta hetkeä myöhemmin rävähti, kun Suomi onnistui maalinteossa Kasper Hämäläisen toimesta. Maali oli vasta ensimmäinen Backen aikana.

Belgia jatkoi Suomen maalin jälkeen painostustaan ja Christian Bentekellä oli useampi hyvä paikka. Myös Eden Hazardilla oli tilaisuus maalintekoon, mutta Suomen maali pysyi koskemattomana. Vierasvoitto karkasi käsistä lopulta 89. minuutilla, kun Romalu Lukaku ohjasi rinnallaan tasoituksen maaliviivalta. Vielä lisäajallakin Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky torjui Dries Mertensin laukauksen.

 

Harjoitusottelut jatkuvat jälleen tänään, kun esimerkiksi illan huippuottelussa Portugali matkustaa Englannin vieraaksi. Suomen seuraava kamppailu pelataan Italiaa vastaan.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Zlatan lopettamassa maajoukkueuransa?
VIDEO: Real Madridille ikimuistoinen vastaanotto kotikaupungissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa