Belgia - USA 1.7.2014 | USA ollut pirteä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/01/2014
Jaa tämä...

Belgia on ottelun ennakkosuosikki.

Vihje lyhyesti

Belgia ja USA taistelevat paikasta kahdeksan parhaan joukkoon. Belgiaa on hehkutettu jo ennen kisoja ja nyt sillä on sauma lunastaa maalle asetetut suuret odotukset. USA on pelannut tähän mennessä mainiosti ja kahdeksan parhaan joukkoon pääseminen olisi huima suoritus.

[ Kerroin sille, että ottelussa nähdään alle 2,5 maalia on 1.66. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ] 

Belgia lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta kisoissa pirteästi esiintynyt Yhdysvallat ei tule antamaan tänään mitään ilmaiseksi. Belgialla on ottelussa huomattavasti suuremmat paineet kuin USA:lla. Ratkaisupeleissä peli muuttuu tarkemmaksi ja puolustusvoittoisemmaksi. Aiemmissa otteluissa on nähty, että Belgia on ollut pulassa ennakkoon heikompia joukkueita vastaan, jotka puolustavat tiukasti. USA:lla on tänään kaikki saumat yllätykseen. 

Vihje: X2, kerroin 1.85 Bet365

 

 

Perustelut vihjeelle

Belgia on ottanut kisoissa tähän asti tarvittavat voitot ja joukkue onnistui pelaamaan itsensä pudotuspeleihin. Joukkueella on hieman ongelmia loukkaantumisten kanssa ja on mielenkiintoista nähdä millaisen kokoonpanon Belgia saa lopulta jalkeille. Lukaku on huhujen mukaan kärsinyt loukkaantumisista ja tämä on myös näkynyt maalitykin otteissa. Kompanylla ja Vermaelenilla on myös pientä vammaa ja nähtäväksi jää mikä on miesten pelikunto. Anthony Vanden Borre on varmasti poissa loukkaantumisen takia. Steven Defour puolestaan kärsii tässä pelissä pelikieltonsa.

[ Kerroin sille, että USA menee jatkoon on 2.76. Gutsille 100 € bonus tästä ] 

Belgia on ollut vaikeuksissa, kun vastustaja on parkkeerannut bussin maalin eteen ja puolustanut tiukasti. Belgia on jauhanut omaa myllyään ja ratkaissut pari peliä vasta ottelun loppuhetkillä. Maan on edelleen parannettava peliään, mikäli se mielii kahdeksan parhaan joukkoon.

USA:n kisoja voidaan jo nyt pitää menestyksenä, mutta maha ei varmasti ole vielä täynnä. Klinsmanin USA pystyy parhaana päivänään haastamaan kenet tahansa ja Belgia on täysin realistisesti voitettavissa. USA pystyy puolustamaan tiukasti ja tarvittaessa iskemään nopeasti vastaan. Kokenut joukkue hakee tänään isoa yllätystä. Saksa-ottelussa nähtiin, että USA pystyy piinaamaan tosissaan myös kisojen huippujoukkueita

[ Kerroin sille, että ensimmäinen puoliaika päättyy tasan on 1.95 [ Pelaa sitä Expektillä 50 € riskittömällä vedolla tästä ]

USA sai loistavia uutisia, sillä Ghana-ottelussa loukkaantunut Jozy Altidore on tänään pelikunnossa. Mies kuitenkin aloittaa ottelun todennäköisesti vaihtopenkiltä.

Luvassa on mielenkiintoinen ja jopa kuuma ottelu. USA ei anna tänään Belgialle mitään ilmaiseksi ja Belgialla on ottelussa suuremmat paineet. Pelataan tässä kohteessa pientä yllätystä.

Vihje: X2, kerroin 1.85 Bet365

 

Veikkaussivut | Antti