Belgialaishyökkääjä siirtymässä Manchester Cityyn!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 08/11/2015
Jaa tämä...

Englantilaisjätti Manchester City on hankkimassa belgialaishyökkääjän.

Englantilaisen Sky Sportsin mukaan jalkapallon Valioliigassa pelaava Manchester City on hankkimassa belgialaisen Kevin de Bruynen vahvuuteensa. Taivaansiniset ovat tehneet 47 miljoonan punnan tarjouksen belgialaishyökkääjästä.

23-vuotias De Bruyne pelaa vielä toistaiseksi Saksan Bundesliigassa pelaavan Wolfsburgin kokoonpanossa, mutta hänen siirtoonsa Englannin korkeimmalle sarjatasolle vaikuttaa varsin todennäköiseltä.

Manchester City on ollut ennenkin kiinnostunut de Bruynesta, mutta Wolfsburgin mukaan saksalaisseura ei ole aikaisemmin tarjousta hyökkääjästään.

Belgialaispelaaja siirtyi vuoden 2015 tammikuussa viime kaudella Valioliigan mestaruuden voittaneesta Chelseasta Saksaan ja Wolfsburgin vahvuuteen. Siirto Saksaan muodostui järkeväksi liikkeeksi, sillä De Bruyne ei onnistunut murtautumaan Jose Mourinhon luotsaaman Chelsean avauskokoonpanoon.

De Bruyne edusti juniorivuosinaan Belgian pääsarjassa pelaavia Gentiä ja Genkiä. Genkin edustusjoukkueeseen hän nousi vuonna 2008.

Maajoukkuetasolla De Bruyne on ollut Belgialle merkittävässä roolissa. Edelliset Jalkapallon MM-kisat päättyivät maan osalta sijoitukseen kahdeksan parhaan joukossa. Belgia eteni De Bruynen johdolla kahdeksan parhaan joukkoon ensimmäistä kertaa 28 vuoteen.

De Bruyne on kertonut aikaisemmin, että hänellä on alustava sopimus Manchester Cityn kanssa. Belgialaispelaajan agentti vahvisti neuvottelut maanantaina.

Manchester City aloitti Valioliigan voitolla

Manchester City aloitti urakkansa Valioliigassa voittamalla maanantai-iltana West Bromwichin vieraissa maalein 0-3. Taivaansinisten avainpelaaja avauskierroksen kamppailussa oli norsunluurannikkolainen Yaya Toure, joka teki kaksi maalia ensimmäisten 25 minuutin aikana.

Liverpoolista kesällä suurella summalla Manchester Cityyn siirtynyt 20-vuotias Raheem Sterlingillä oli ottelussa yksi hyvä maalipaikka, mutta 73. minuutilla vaihtoon otettu tähtihyökkääjä ei saanut maalia viimeisteltyä.

Tiistai-iltana pelataan Super Cupin ottelu Barcelonan ja Sevillan välillä. Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana Super Cupin tapahtumissa. Lue ottelusta vihje tästä.

Lähteet: Sky Spors, Yle

Lue myös:
HJK luopunut floppihyökkääjästään, seuraan uusi maalivahti!
Ranskan liigan suurseuran päävalmentaja eronnut tehtävästään!

nordicbet-valioliiga-790