Benfica - Barcelona 2.10.2012 | Mestarien liiga

Benfica erinomaiseen aikaan Barcelonaa vastaan.

Benfica - Barcelona, merkki 1, kerroin 6,25 Expekt
Benfica (+1) - Barcelona, merkki 1, kerroin 2,35 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 6,25 | 3,75 | 1,55 PELAA TÄSTÄ

Puolivälierät, tosipelit, pleijarit... Rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Vihdoin ne alkaa! Haetaan kunnon kerrointa Ässien ja Kalpan tasaisen väännön ja Lukon pyristelyn kautta, mutta muuten mennään vahvasti ennakkoasetelmien mukaan. Unibetin kautta setelit kouraan!

Tällä lapulla kohti ensimmäistä puolivälieräkierrosta! Uusille pelaajille 100€:n bonus Unibetilta! >>>

Jalkapallon Mestarien liigaa, Portugalissa Benfica kohtaa erittäin mielenkiintoisessa kamppailussa espanjalaisjätti Barcelonan. Oikeastaan heti alkuun voisi todeta, että Benficalle espanjalaisten kohtaaminen juuri nyt on loistava asia, sillä Barcelona on pelannut koko alkukauden epätasaisesti eikä ole vakuuttanut vielä millään tavalla. Barcelona oli jo heti ennen kauden alkua Super Cupissa suurissa ongelmissa Real Madridia vastaan. Kausi on jatkunut sen jälkeen mm. suurilla ongelmilla Mestarien liigan ensimmäisessä ottelussa venäläistä Spartak Moskovaa vastaan ja viime lauantaina Sevillan voittaminenkin oli kiinni lisäajasta.

Benfica avasi oman urakkansa Mestarien liigassa maalittomalla tasapelillä Skotlannissa Celticin vieraana. Oikeastaan tulos oli varmasti pettymys vierasjoukkueelle, mutta nyt kotiyleisön edessä Benficalla on ilman muuta realistiset mahdollisuudet jatkaa Barcelonan epätasaista alkukautta. Eihän Benficakaan ole vielä Portugalin liigassa ollut totutun ylivoimainen, mutta varmasti Benficalla on jo melko kauan olleet ajatukset juuri tässä kamppailussa. Erittäin mielenkiintoinen sekä hieno kamppailu tiedossa kahden huippuseuran välillä! 

Katso myös muiden Mestarien liigan otteluiden vihjeet :

CFR Cluj - Manchester United
Juventus - Shahktar Donetsk
Valencia - Lille
Nordsjaelland - Chelsea

Veikkaussivut | Tuomas 

Takaisin vihjeisiin

Kommentoi

 

Kommentoi

Kommentti(*):
Nimi(*):
Sähköposti:
Mikä kuukausi tulee helmikuun jälkeen? (*)