Benfica - PSG 10.12.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2013
Jaa tämä...

Benfica kotonaan tiukan paikan edessä.

Benfica – PSG, merkki 2, kerroin 3,50 Nordicbet
Benfica – PSG (+1), merkki 2, kerroin 1,75 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,05 | 3,50 | 3,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Ranskalainen PSG matkustaa jalkapallon Mestarien liigan ottelussa Portugaliin testaamaan Benfican päivän vireen. Lähtökohdat otteluun ovat vähintäänkin jännittävät. Syy sille on hyvin helppoa löytää. Benfica on tällä hetkellä suossa, sillä portugalilaisseura on jäämässä jatkopeleistä ulos kokonaan! Benfica on tässä vaiheessa lohkossa kolmantena seitsemällä pisteellä. Toisena oleva Olympiakos on kerännyt myös seitsemän pistettä, mutta paremman maalieron turvin kreikkalaisryhmä on portugalilaisia edellä. Olympiakos tulee tänään voittamaan oman ottelunsa, joten Benficalla on tässä ottelussa hirvittävät paineet. PSG pääsee tähän otteluun täysin paineettomassa tilanteessa, sillä ranskalaisryhmä on ajat sitten varmistanut paikkansa jatkopeleissä. PSG on kuitenkin viiteen edelliseen otteluun saalistanut neljä voittoa, joten vierasjoukkue tuskin haluaa tässäkään ottelussa lähteä peruuttelemaan.

Benfica on materiaaliltaan Portugalin liigan parhaimmistoa kaudesta toiseen, mutta tällä kaudella Benfica on ollut yllättävän epätasainen! Edellisellä kierroksella Portugalin liigassa Benfica jäi 2-2 numeroin tasapeliin surkeaa Aroucaa vastaan. Benficalla on ollut varsinkin kotiotteluissaan yllättävän suuria ongelmia. Moni asia on Benfican kohdalla korjattu, jos tästä ottelusta tulee täysi pistepotti ja puolestaan Olympiakos ei pysty omassa ottelussaan samaan, mutta lähtökohdat eivät lupaa välttämättä aivan sellaista lopputulosta. Benfican on pystyttävä karsimaan turhat pistemenetykset, sillä tällä hetkellä portugalilaisryhmältä tulee niitä liikaa. Vielähän Benfica ei ole menettänyt Mestarien liigan suhteen yhtään mitään, mutta tästä ottelusta voitto on napattava kovalla riskilläkin.

PSG voitti viikonloppuna Ranskan liigassa Sochauxin vaatimattomasti 5-0 maalein ja varmasti myös tähän otteluun PSG lähtee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla! PSG on ollut tietenkin myös onnekas, sillä vierasjoukkue on välttynyt loukkaantumisilta. Tästäkin ottelusta loukkaantumisten takia sivussa vierasjoukkueelta ovat ainoastaan Lucas Digne sekä Adrien Rabiot. Benficalla on ollut sen verran suuria maalinteko-ongelmia, että lähtökohtaisesti PSG nousee erinomaiseksi pelikohteeksi. PSG ei tee tässä vaiheessa voitolla enään yhtään mitään, mutta toisaalta PSG haluaa varmasti jatkaa erinomaista pelivirettään mahdollisimman hyvällä peliesityksellä myös tänään. Benfica on kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa, mutta ilman paineita pelaava PSG on kaiken kaikkiaan enemmän kuin tervetullut lisä vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas