Benzeman siirto Lontooseen on erittäin lähellä! | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Siirto lähellä?

Real Madrid-hyökkääjä Karim Benzema on yhdistetty viime aikoina erittäin vahvasti Arsenaliin. Siirto näyttää nyt entistä todennäköisemmältä, mikäli uskomme talkSPORT:n uutista, jonka mukaan Real Madrid on hyväksynyt Arsenalin 48 miljoonan punnan tarjouksen.

Uutisen mukaan Rodney Marsh kertoi lähteisiinsä vedoten, että espanjalaisjätti on hyväksynyt lontoolaisjoukkueen sopimustarjouksen. Marsh on itse entinen jalkapalloilija, joka vakuutti, että hänen lähteensä eivät ole ikinä väärässä näissä asioissa.

Brittimedian siirtouutisiin on kuitenkin aina syytä suhtautua varauksella, mutta Benzema saattaa joka tapauksessa olla erittäin lähellä siirtoa Valioliigaan. The Telegraph mainitsi, että Arsenal saattaa myös odotella, kuinka Benzema aloittaa kautensa Real Madridissa.

Real Madrid aloittaa urakkansa La Ligassa sunnuntaina, kun joukkue kohtaa vieraskentällä Gijonin. Arsenalilla on puolestaan kasassa kolme pistettä kahden Valioliiga-kierroksen jälkeen.

Torstai-iltana pelataan Eurooppa-liigan karsintojen pudotuspelikierroksen ensimmäiset osaottelut. Veikkausliigaa vuosia hallinnut HJK matkustaa Venäjälle FC Krasnodarin vieraaksi. Lue vihje otteluun tästä. Kamppailu on nähtävissä Unibetin sivulta ilmaiseksi. Lue tarkemmat ohjeet tästä.

Lue myös:
VIDEO: Kenet näistä UEFA valitsee Euroopan parhaaksi?

FC Interille mielenkiintoinen vahvistus saksalaisseurasta

unibet