Ricardas Berankis - Tommy Haas 12.4.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/11/2013
Jaa tämä...

Onko nuoresta liettulaisesta Haasin kaatamiseen?

Ricardas Berankis (+1,5 erää) – Tommy Haas, merkki 2, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 4,93 | 1,16 

ATP-tennistä Houstonista, Liettuan nuori Ricardas Berankis kohtaa turnauksen voittajasuosikeihin lukeutuvan kokeneen Saksan Tommy Haasin. Turnaus pelataan massalla eikä kummallakaan ole siitä pelituntumaa Ricardas Berankisin yhtä ottelua lukuunottamatta. Ricardas Berankis on pelannut lähinnä täysin Challenger -tason otteluita, joten vaikea on kuvitella Berankisin voitosta tässä taistelevan. Miamin turnauksessa Berankis pelasi pääsarjassa, mutta hävisi heti ensimmäisellä kierroksella Jurgen Melzeriä vastaan.

Tommy Haas on edelleen huippukunnossa, vaikka useita loukkaantumisia Haasilla onkin uran aikana ollut. Tommy Haas selviytyi Miamin turnauksessa vajaa pari viikkoa sitten finaaliin asti ja voitti siellä mm. Novak Djokovicin. Mitäänhän Haasin voitosta ei voi pois ottaa, vaikka aivan omalla tasollaan Djokovic ei pelannutkaan. Finaalissa lopulta David Ferrer oli kuitenkin Haasia parempi 1-2 erälukemin.

Haas on kaksikosta huomattavasti edellä ja osoittanut edelleen pystyvänsä taistelemaan aivan terävimpiä ATP-huippuja vastaan! Miamin turnaus sujui loistavasti ja itseluottamustahan se on Haasilla varmasti lisää vain nostanut. Nyt pelataan massalla, Haasilla ei ole siitä pelituntumaa, mutta ei ole liettualaisellakaan.

Veikkaussivut | Tuomas