Tomas Berdych - Rafael Nadal 18.5.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Joko nyt on Berdychin aika ottaa askel eteenpäin?

Tomas Berdych – Rafael Nadal, merkki yli 20,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 4,90 | 1,18 

ATP-tennistä Roomasta, päivän ensimmäisessä välierässä Tsekin Tomas Berdych kohtaa Espanjan Rafael Nadalin. Lähtökohdat välierään ovat vähintäänkin huippumielenkiintoiset. Tomas Berdych nappasi eilen voiton Novak Djokovicia vastaan eikä Rafael Nadal ole saanut itsestään tässäkään turnauksessa millään tavalla parasta irti! Tomas Berdych nousi upean taistelun jälkeen eilen voittoon ja Nadalillahan oli yllättävän suuria ongelmia maamiestään, David Ferreriä vastaan.

Tomas Berdych on tasaisen varma suorittaja puolivälieriin turnauksessa kuin turnauksessa, mutta olisiko nyt Tomas Berdychin aika ottaa askel eteenpäin? Eilinen voitto osoitti sen, että oikeaan suuntaan ollaan menossa. Nyt kun mukana ei ole enään Juan Martin Del Potroa, Novak Djokovicia tai Andy Murrayta, niin Berdychillä on kaikki mahdollisuudet. Berdych saattaa olla Ranskan avoimissa jopa finaalissa, sillä esimerkiksi Andy Murray tuskin pystyy osallistumaan Roland Garrosille.

Rafael Nadalia on massalla kauniisti sanottuna lähes mahdoton voittaa, massalla espanjalainen on yksinkertaisesti numero ykkönen, mutta joka tapauksessa tsekkiläinen sai varmasti eilisestä voitosta hyvin paljon itseluottamusta ja pelasi muutenkin taitojensa ylärajoilla. Roomassahan tuuli on taas ollut ongelmana pelaajille ja tsekkiläisellehän se on sitä vielä normaalia enemmän. Tsekkiläisen pallonnosto syötössä on normaalia huomattavasti korkeampi, mutta erittäin hyvästä syöttäjästä muuten on kysymys.

Veikkaussivut | Tuomas