Tomas Berdych - Jarkko Nieminen 15.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Jarkko Nieminen haastaa Tomas Berdychin Cincinnatissa.

Tomas Berdych – Jarkko Nieminen (+1,5 erää), merkki 2, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 1,12 | 6,00

ATP-tennistä Cincinnatista, Suomen aikaa yöllä yhteen iskevät Tsekin Tomas Berdych sekä Suomen Jarkko Nieminen. Nyt jos koskaan Jarkko Niemisellä on hyvät mahdollisuudet yllättää TOP-10 tason pelaaja. Moni asia viittaa siihen, että Jarkko Nieminen saattaa poistua hyvinkin tästä ottelusta voittajana. Tomas Berdychin kausi on ollut ensinnäkin äärimmäisen vaikea. Roland Garrosilla Tomas Berdych tippui ensimmäisellä kierroksella. Puolestaan Montrealissa Tomas Berdych hävisi toisella kierroksella. Tässä välissä Tomas Berdych pelasi Båstadissa surkeasti häviten sielläkin jo toisella kierroksella.

Jarkko Nieminen marssi eilen erinomaiseen voittoon Edouard Roger-Vasselinia vastaan suoraan kahdessa erässä! Jarkko Nieminen aloitti ranskalaista vastaan ottelun heikosti, sillä Jarkko Nieminen menetti heti ensimmäisen syöttönsä. Sen jälkeen kuitenkin suomalainen ei antanut ranskalaiselle mahdollisuuksia. Jarkko Niemisellä on kesän aikana ollut loukkaantumisia, mutta ne ovat menneen talven lumia. Torontossa Jarkko Nieminen joutui luovuttamaan jo avauskierroksella, mutta nyt tilanne on täysin erilainen.

Tomas Berdych ei ole kesän aikana vakuuttanut millään tavalla, vaikka Wimbledonissa tsekkiläinen esiintyikin edes kohtalaisella tasolla. Nyt jos koskaan Jarkko Niemisellä on tilaisuus napata hieno voitto huippupelaajasta. Varsinkin +1,5 erää tasoituksella Jarkko Nieminen on erinomainen kohde.

Veikkaussivut | Tuomas