Tomas Berdych - Tommy Robredo 16.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Onko kokeneesta Tommy Robredosta yllättämään eilen Niemisen kaatanutta tsekkiläistä?

Tomas Berdych – Tommy Robredo (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,31 | 3,35 

ATP-tennistä Cincinnatista, Tsekin Tomas Berdych kohtaa Espanjan kokeneen Tommy Robredon. Ottelun voittaja tulee etenemään jo kahdeksan parhaan joukkoon. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi suursuosikki. Tomas Berdych voitti eilen Suomen Jarkko Niemisen suoraan kahdessa erässä murskalukemin ja osoitti kaikille epäilijöille olevansa erinomaisessa pelivireessä! Tomas Berdych pystyy yksittäisessä ottelussa voittamaan kenet tahansa ATP-3:sen kärjestä, joten Tommy Robredo joutuu nyt hurjaan testiin.

Tommy Robredolla jalka alkaa pikku hiljaa painamaan, sillä ikä alkaa hetken kuluuttua olemaan jo suomeksi sanottuna paljon. Tommy Robredo on edelleen pysynyt erinomaisessa pelivireessä, mutta Tomas Berdych omaa niin painavat peruslyönnit, että nyt Tommy Robredon turnaus tulee Cincinnatissa päättymään. Tommy Robredo yllätti jo edellisellä kierroksella Stanislas Wawrinkan ja samalla espanjalainen joutui pelaamaan kyseisessä ottelussa pitkän ottelun.

Tomas Berdych hävisi Montrealissa jo toisella kierroksella, mutta nyt Cincinnatissa Tomas Berdych on saanut heti homman kulkemaan! On ehdottomasti syytä olettaa, että Tomas Berdych tulee tästä voiton nappaamaan. Tommy Robredo olisi massalla täysin yllätysvalmis, mutta ei tällä alustalla.

Veikkaussivut | Tuomas