Tomas Berdych - Stanislas Wawrinka 4.11.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2013
Jaa tämä...

Tomas Berdych sekä Stanislas Wawrinka avaavat kauden päätösturnauksen.

Tomas Berdych – Stanislas Wawrinka, merkki yli 24 peliä, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,70 | 2,16 

 

 

ATP-tennistä Lontoosta, kauden päätösturnauksessa pelataan tänään ensimmäinen pelipäivä. Tsekin Tomas Berdych kohtaa avausottelussa iltapäivällä Sveitsin Stanislas Wawrinkan. Viime viikolla Pariisissa Tomas Berdych pelasi itsensä kahdeksan parhaan joukkoon, kun taas Stanislas Wawrinka pääsi samaan vaiheeseen, mutta ei pystynyt kunnolla haastamaan Novak Djokovicia. Lähtökohtaisesti tiedossa on tänään äärimmäisen tasainen kohtaaminen. Tomas Berdych omaa pelaajista mahdollisesti hieman paremman syötön, mutta molemmat pelaajat lyövät palloa erittäin kovaa sekä erittäin suoraan. Tomas Berdych syötti puolivälierässä David Ferreriä vastaan hyvin ja samallahan Tomas Berdychin painavat peruslyönnit tuottivat ongelmia Espanjan kakkospelaajalle. Tomas Berdychiä ollaan aina syytetty siitä, että tsekkiläisellä pää ei tiukoissa paikoissa kestä, mutta oikeastaan tällä kaudella se on ehdottomasti Tomas Berdychillä kehittynyt.

Stanislas Wawrinka on alkanut tällä kaudella uskomaan itseensä aivan eri tavalla kuin aikaisemmilla kausilla, sillä ennen vastoinkäymisten kohdalla Stanislas Wawrinka sortui täydellisesti. Stanislas Wawrinkan suurin ase on sveitsiläisen äärimmäisen näyttävä yhden käden rystylyönti. Stanislas Wawrinka on osoittanut pystyvänsä yksittäisessä ottelussa voittamaan jopa Rafael Nadalin tai Novak Djokovicin, sillä varsinkin Novak Djokovicia vastaan Stanislas Wawrinka on käynyt muutamia huikeita taisteluita. Stanislas Wawrinkalle on varmasti erittäin hienoa päästä mukaan kauden päätösturnaukseen, sillä tämä on kuitenkin melkoista uutta sveitsiläiselle. Näyttöhalut ovat varmasti korkealla, sillä etenkin tässä ottelussa Stanislas Wawrinka omaa kaikki mahdollisuudet taistella voitosta.

Stanislas Wawrinka on voittanut pelaajien kaksi edellistä kohtaamista, mutta lähtökohtaisesti tänään on jossain määrin jopa todennäköistä, että tullaan näkemään täydet kolme erää. Tomas Berdych sekä Stanislas Wawrinka pelasivat Baselissa pari viikkoa sitten surkeasti, mutta nyt niin tsekkiläinen kuin Stanislas Wawrinkakin ovat palaamassa takaisin omalle tasolleen. On tässä vaiheessa mahdotonta lähteä ennustamaan ottelun voittajaa. Napataan vetokupongille yli 24 peliä mukaan. Stanislas Wawrinkalla on henkinen etulyöntiasema tsekkiläisestä, mutta toisaalta Tomas Berdych on pelaajista muuten tasapainoisempi.

Veikkaussivut | Tuomas