Bergenheim osui kahdesti - Barkoville syöttöpiste | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Florida Panthersin suomalaiskaksikko jatkaa tehokkaana joukkueen tappiosta huolimatta.

Florida Panthers kärsi kirvelevän 3-4-kotitappion Detroit Red Wingsille lauantain NHL-kierroksella. Ottelu oli kahden erän jälkeen 2-2-tasatilanteessa, mutta Brendan Smithin ja Gustav Nyqvistin osumat kolmannessa erässä olivat lopulta liikaa pantterilaumalle.

Tappiosta huolimatta ottelun ehdoton ykkösnimi oli suomalaishyökkääjä Sean Bergenheim. 29-vuotias Bergenheim iski kamppailussa kaksi täysosumaa ja tienasi samalla valinnan ottelun ykköstähdeksi.

Ensimmäisen maalinsa suomalaislaituri viimeisteli toisessa erässä maalin edustalta. Toinen, 3-4-kavennusosuma syntyi päätöserän alkupuoliskolla rannelaukauksella. Bergenheimin ketjukaveri Aleksander Barkov nappasi syöttöpisteen maaleista ensimmäiseen.

– Maaleilla ei ole oikeastaan mitään merkitystä. Pettymys on jokaisen mielessä tällä hetkellä, harmitteli Bergenheim tappion jälkeen.

Suomalaiskaksikko on muodostanut Panthersille todellisen tehoduon viime aikoina. Bergenheim on viimeistellyt viimeiseen viiteen otteluun yhteistehot 3+1. Barkov taas on naputtanut samalla aikavälillä tehot 1+4.

Katso Bergenheimin maalit tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut