Besiktas - Nilan Bisons 4.12.2013 | Eurocup

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Besiktas kotonaan loimaalaisista rumaa jälkeä?

Besiktas – Nilan Bisons (+9,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,91 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,18 | 5,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon Eurocupin ottelutarjontaa, Nilan Bisons matkustaa mahdottoman tehtävän eteen Turkkiin, sillä kotijoukkueena toimii vaatimattomasti Besiktas. Joukkueiden välinen tasoero on valtava Besiktasin eduksi, vaikka joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli äärimmäisen tasainen loppuun saakka. Lohkossa Besiktas on tällä hetkellä täysin odotetusti ykkösenä, kun taas Nilan Bisons on viidentenä. Nilan Bisons on pelannut aivan materiaalinsa ylärajoilla ottelusta toiseen, mutta Besiktasin vieraana ei ole tiedossa mitään muuta kuin selkäsauna. Kaikki paineet ottelussa ovat Nilan Bisonsin puolella. Besiktas on seitsemästä ottelustaan saalistanut viisi voittoa ja onkin kovaa vauhtia matkalla lohkovoittoon.

Nilan Bisonsin ottelun alku Besiktasia vastaan Helsingissä oli umpisurkea eikä Nilan Bisonsilla ole missään tapauksessa tänään myöskään samanlaiseen varaa. Nilan Bisons taisteli viimeksi kotonaan Besiktasia vastaan toisella jaksolla äärimmäisen mahtavasti, mutta valitettavasti voittoa se ei kuitenkaan tuonut. Tänään ottelun alku on suuressa roolissa, sillä Nilan Bisons ei voi päästää Besiktasia heti kymmenen pisteen karkumatkalle. Se saattaa tuntua pieneltä erolta, mutta tässä otteluparissa se on nopeasti ratkaiseva ero. Besiktas on kylläkin kokenut tämän kauden Eurocupissa kahdesti tappion nimenomaan kotiparketillaan, mutta Nilan Bisons on ollut Eurocupin vierasotteluissaan erittäin huono. Viime kerralla Neptunas Kleipeda murskasi loimaalaiset 85-72 numeroin. Sitä ennenhän Nilan Bisons matkusti Kreikkaan häviten Panionisille 74-62 lukemin.

John Williamsonin merkitys tulee olemaan tänään valtava Nilan Bisonsin kokoonpanossa, sillä kesken kauden Loimaalle siirtynyt yhdysvaltalainen on ollut pelaamissaan otteluissaan aina vierasjoukkueen parhaimmistoa. John Williamsonin on tänään pystyttävä kantamaan Nilan Bisonsia reppuselässä, sillä muussa tapauksessa Besiktas tulee tämän ottelun ratkaisemaan taukoon mennessä. Realismia on se, että Besiktas tulee tänään nappaamaan selkeän voiton, sillä Turkki on aina vaikea paikka pelata joukkueelle kuin joukkueelle eikä materiaalissa tarvitse keskustella siitä, että kumpi on selkeän altavastaajan asemassa. Vaikeaa on kuvitella Nilan Bisonsin pystyvän tosissaan Besiktasia haastamaan. Tasoituksellakin Besiktas nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas