Real Betis - Elche 20.10.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Real Betis pisteet Elcheltä?

Real Betis – Elche, merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,77 | 3,45 | 4,65

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, tänään kaikkineensa pelataan useita mielenkiintoisia otteluita. Suomen aikaa alkuillasta yhteen iskevät Real Betis sekä vastaan asettuva Elche. Sarjataulukossa tällä hetkellä Real Betis on neljäntenätoista, kun taas Elche löytyy sijaa korkeammalta. Elchen kaudesta osattiin odotella erittäin vaikeaa, sillä Elchen materiaali ehdottomasti on Espanjan liigan heikoimpia. Elche onkin voittanut vasta kaksi ottelua, mutta tasapelejä on kertynyt sen verran paljon, että sijoitus on sentään keskikastissa.

Real Betis on äärimmäisen potentiaalinen sekä ennen kaikkea lahjakas joukkue, vaikka alkukaudella voittoja on tullut aivan liian vähän. Real Betis pystyy parhaimmillaan pelaamaan erittäin laadukasta jalkapalloa, mutta Elchen tavoin maalinteko on ollut myös Real Betikselle vaikeaa. Maalinteossa Real Betis on onnistunut kahdeksan kertaa. Se on tietenkin liian vähän. Ennen maajoukkuetaukoahan Real Betis hävisi vieraissa Getafea vastaan 3-1 maalein. Sitä ennen kotonaan sentään Villarreal kaatui erittäin jännittävässä ottelussa lopulta 1-0 numeroin.

Real Betis on joukkueista ehdottomasti laadukkaampi ja näin päin pelatessa ehdottomasti suosikin asemassa. Real Betisin kausi ei ole sujunut missään tapauksessa odotetulla tavalla. On syytä olettaa, että Real Betis tulee nousemaan sarjataulukossa kymmenen tuntumaan. Selkeää ykköshyökkääjää kumpikaan joukkue ei ole vielä onnistunut löytämään, joten vähämaalinen kamppailu on samalla varmasti tiedossa. Molempien joukkueiden ykkösmaalintekijät ovat viimeistelleet kolme maalia. Ei olisi siis väärin lähteä myöskään alle 2,5 maalia pelaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas