Betsaa viisi euroa ja lähde suomalaislegendan kanssa Torontoon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/05/2015
Jaa tämä...

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä huikealle pelimatkalle Torontoon.

Uskomattomat viisi Stanley Cupia, ja yksi todellisista NHL:n legendoista – Wayne Gretzkyn ja Jari Kurrin ketjukaveri: Esa Tikkanen. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä Tikkasen isännöimälle Ice Hockey ForeveTourille Torontoon, tutustumaan Hockey Hall of Fameen ja katsomaan kaksi NHL-ottelua, joista toisessa vastaan asettuu Tikkasen entinen seura Edmonton Oilers.

Lisäksi seuraavien kahden viikon aikana sinulla on mahdollisuus voittaa reissu sinulle ja kaverillesi.

Tikkanen viimeisteli NHL-urallaan 877 runkosarjaottelussa 244 maalia ja kaikkiaan 630 tehopistettä.

Tikkanen voitti urallaan Stanley Cupin lisäksi myös olympia- ja MM-mitaleita.

Uransa jälkeen Tikkanen on toiminut myös valmentajana. Kaudella 2004–2005 hän toimi pelaajavalmentajana Aasian jääkiekkoliigan eteläkorealaisessa Anyang Halla -joukkueessa. Lisäksi kaudella 2005–2006 Tikkanen toimi valmentajana Norjan liigassa Askerissa pelaavassa Frisk Tigersin joukkueessa.

Kuinka voitan matkan?

Rekisteröidy kampanjaan, lyö vähintään 5€ veto SM-Liigasta tai NHL:stä ja saat yhden paikan arvontaan. Betsaamalla esim. 25€ saat luonnollisesti 5 lippua. Ensimmäinen voittaja arvotaan ja julkaistaan maanantaina 12.10.

NHL-kausi on jo aivan ovella. Maailman kovin kiekkoliiga alkaa Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Boston avaa kautensa kotonaan Winnipegiä vastaan torstain ja perjantaina välisenä yönä.

Suomen aikaa viime yönä pelattiin vielä yksi NHL:n harjoitusottelu. Kamppailussa Washington Capitals lähes mursksi New York Islandersin lukemin 6-2, mutta vierasjoukkueelta oli sivussa esimerkiksi John Tavares.

Jääkiekon KHL:ssä pelataan maanantaina seitsemän ottelua. Yksi mielenkiintoisimmista käydään Neftehimikin ja SKA Pietarin välillä.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa Suomen korkeimmalle sarjatasolle loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella. Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!

Lue myös:
Suomalaisveskarit jälleen isossa roolissa NHL-kaudella 2015!
Jokereille tappio KHL:n huippuottelussa!