VIDEO: Kanada nimesi kokemattoman päävalmentajan MM-kisoihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 04/06/2016
Jaa tämä...

Vaahterapaitojen jääkiekkoliitto on nimennyt kevään valmennusjohdon.

Kanadan jääkiekkoliitto on valinnut Bill Petersin vaahterapaitojen päävalmentajaksi kevään MM-kisoihin. Hän valmentaa NHL-joukkue Carolina Hurricanesia.

Peters on tällä hetkellä toista kautta Hurrikaanien päävalmentajana ja sitä aikaisemmin hän toimi Detroit Red Wingin apuvalmenjan tehtävissä.

Peters tulee toimimaan ensimmäistä kertaa Kanadan päävalmentajana, sillä hän ei ole aikaisemmin toiminut edellämainitussa tehtävissä. Tosin viime keväänä hän oli Todd McLellanin apuvalmentajana, kun Kanada voitti maailmanmestaruuden.

Vaikka Petersillä ei ole kokemusta Kanadan maajoukkueen päävalmentajan tehtävistä, hänet on sentään nähty alle 18-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana, mutta siitäkin on aikaa kuusi vuotta.

Dave Cameron toimii Petersin valmennustiimissä apuvalmentajana. Hän on Ottawa Senatorsin päävalmentajana. Mukaan tulee myös Minnesotan Wildin entinen päävalmentaja Mike Yeo, Toronto Maple Leafsin videovalmentaja Andrew Berner ja Kanadan jääkiekkoliiton valmentajiin kuuluva Misha Donskov.

Peters on aiemmin nimetty maansa valmennustiimiin jääkiekon World Cupiin mikä pelataan ensi syksynä.

 

Lajin maailmanmestaruudesta pelataan jälleen toukokuussa, kun MM-kisat lähtevät Pietarissa ja Moskovassa käyntiin. Kanada pelaa samassa alkulohkossa Suomen kanssa.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: SaiPan tähtipelaaja siirtyy Sveitsiin
VIDEO: Liigan pudotuspelien näyttävimmät suoritukset tähän asti

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa