Liverpoolin Mane Huddersfieldia vastaan.

Birmingham - Huddersfield 6.2.2018, Valioliiga-seura pulassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 02/06/2018
Jaa tämä...

Tiistai-illan FA Cup -uusintaotteluista nousee esille Championship -sarjan Birminghamin ja Valioliigan Huddersfieldin kohtaaminen. Birmingham on sarjataulukossa sijalla 19. Huddersfield putosi viikonloppuna Valioliigassa toiseksi viimeiseksi, sen liigaotteluiden tappioputki on jo viiden ottelun mittainen. Ensimmäisessä ottelussa kymmenen päivää sitten Huddersfieldin kentällä joukkueet pelasivat 1-1. Viime kaudella kumpikin joukkue pelasi Championship -sarjassa, tuolloin Birmingham voitti kotiottelunsa ja Huddersfieldissa pelattiin tasapeli.

Birmingham paremmassa kunnossa

Birminghamilla on nyt mainio mahdollisuus pudottaa Valioliiga-joukkue jatkossa. Se on paljon paremmassa kunnossa kuin vierasjoukkue. Birmingham on voittanut kaksi viimeistä otteluaan 3-1, edellisestä tappiosta on jo yli kolme viikkoa. Viime vuoden loppupuolella Brminghma katkaisi seitsemän voitottoman ottelun putken kotivoitolla Leedsistä. Leeds -voitosta se käänsi suuntansa, tuon ottelun jälkeen sen saldona on 3-1-1. FA Cupissa ennen Huddersfieldin kohtaamista Birmingham pudotti Burtonin.

Birmingham oli viime vuoden puolella jo putoamisrajan alapuolella, mutta nyt piristyminen on nostanut sitä kuiville. Sen tilanne on edelleen kuitenkin tukala, eroa putoamisrajan alapuolella sijalla 22 olevaan Hulliin on vain neljä pistettä.

Kahdessa viime ottelussaan Birmingham on ollut hyvä, samoin kuin myös Huddersfieldin kentällä. Manageri Cotterill tuskin tekee mitään suurempaa muutosta kokoonpanoon. Kuszczak, Grounds ja Vassell ovat sivussa loukkaantuneina.

Peli ei suju, loukkaantumisetkin vaivana

Liigapeleissä tulee vain punaista taulukkoon, mutta FA Cupissa Huddersfield sentään pudotti viime kierroksella Boltonin. Tilanne Valioliigassa on Huddersfieldin kannalta paha, ja viikonloppuna sillä on edessä ottelu Bournemouthia vastaan, eikä sitä oikein voisi hävitä. Tilanne Valioliigan hännillä on tiukka, sijalla 12 oleva West Ham on vain kolme pistettä Huddersfieldia edellä. Huddesfieldilla saattaa olla houkutusta lepuuttaa joitain avainpelaajia viikonloppua varten.

Joka tapauksessa Huddersfieldin managerilla Wagnerilla on tiukka paikka kokoonpanon kanssa, loukkaantuneita on paljon. Sivussa ovat ainakin puolustuksen Lowe, Schindler ja Stankovic, keskikentän Williams ja Billing sekä kärkimiehet Kachunga ja Depoitre. Huddersfield varmaan laittaa kentälle tammikuussa ostetut toppari Kongolon sekä keskikentän Pritchardin, vaihtoehtoja ei oikein enää ole.

Ottelukertoimet ovat Unibetilla 2.60 – 3.00 – 2.90. Lyödään peliin rohkeasti kotivoittoa, vierailija on niin heikossa kunnossa.

Birminghamin mahdollinen avaus: Stockdale – Roberts, Dean, Morrison – Jenkinson, Jota, Lowe, Ndoye, Bramall – Jutkiewicz, Adams

Huddersfieldin mahdollinen avaus: Coleman – Hadergjonaj, Hefele, Kongolo, Malone – Mooy, Hogg – Quaner, Pritchard, Ince – Mounie

 

 

Parhaat talletusbonukset

Aikaisemmat otteluennakot

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 18.4.2018 - Game 4. Tasoittaako ...

Wild nappasi komean voiton edellisessä pelissä, jatkuuko sama vire? Laita betseja suomalaispelaajien pisteille!

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Liverpool - Bournemouth 14.4.2018, ovatko Poolin jalat maassa Cit...

Liverpool oli mainio Mestareiden liigan otteluissa Manchester Cityä vastaan. Sillä on joskus ollut tapana epäonnistua heikompiaan vastaan.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?