Bishop tipahti lämmittelyssä – nousi ja pelasi upean nollapelin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo 25.5.2015

Tampa Bay Lightningin ilta näytti alkavan kehnosti, kun maalivahti Ben Bishop putosi tuskissaan jäihin Nikita Nesterovin laukauksen jälkeen. Kuti osui jonnekin keskivartalon seuduille. Lightningin onneksi Bishop pystyi kuitenkin aloittamaan maalilla. Vierasvoitto New York Rangersista maalein 0-2 varmasti lievensi vähän kipua.

– Se ei tuntunut hyvältä, totesi Bishop naurahtaen lämmittelyn osumalle nollapelin jälkeen.

Valtteri Filppula ratkaisi pelin Lightningille Steven Stamkosin syötöstä ajassa 33.29. Stamkos ajoi sisään hyökkäysalueelle oikeaa laitaa pitkin ja Filppula ajoi oikeaoppisesti kohti maalia. Stamkos laittoi oikea-aikaisen syötön ja Filppula tykitti suoraan syötöstä yläpesään aivan tolpan juureen.

Stamkos valittiin illan ykköstähdeksi. Hän syötti voittomaalin ja teki itse 2-0 osuman ylivoimalla ajassa 38.22. Bishop valittiin kakkostähdeksi 26/26 torjunnalla. Voittomaalin viimeistellyt Filppula oli illan kolmostähti.

Koko kauden hieman alavireiseti esiintynyt Filppula on ollut todella näkymätön pudotuspelien alkuvaiheessa, mutta nyt on jyvä alkanut taas löytyä. Filppulan voittomaali oli jo hänen neljäs tehopisteensä neljässä viime matsissa. Nyt Tampa on voiton päässä Stanley Cup-finaalista, joten ruudin olisi syytä olla kuivaa jatkossakin.

Katso kohokohdat tästä!