Blackhawks-pomo hehkuttaa Teräväistä - "Hän sopii mainiosti ryhmäämme" | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Chicago Blackhawksin NHL-ryhmään liittynyt Teuvo Teräväinen saa kehuja joukkueen general manager Stan Bowmanilta.

Teuvo Teräväisen saapuminen on aiheuttanut koko Chicagoon varsinaisen mediamyllytyksen ja paikalliset fanit ovat nuorukaisesta vähintäänkin yhtä innoisaan kuin me suomalaiset täällä Atlantin toisella puolen.

Kaikki odottavat innolla, että Teräväinen pääsisi näyttämään kyntensä taalajäillä, mutta Blackhawksin general managerina toimiva Stan Bowman toppuuttelee hieman kiekkofanien intoa.

– Juttu on siinä, että haluamme olla varovaisia, koska hän on 19-vuotias poika. Hän ei ole tullut tänne kantamaan joukkuetta. Meillä on todella korkeat toiveet häntä kohtaan tulevaisuudessa, mutta tämä on enemmän kokemus hänellä päästä näkemään mistä NHL:ssä on kyse, kommentoi Bowman seuran nettisivuilla.

Chicago Tribune -lehdelle antamassaan haastattelussa Bowman ei säästellyt sanojaan hehkuttaessaan Teräväisen taitoja.

– Hänellä on vain synnynnäistä kiekkotajua, sellaista, että hän tietää missä joukkuekaverit ovat ilman katsomista. Hänellä on kyky odottaa ja luoda aikaa sekä tilaa. Kun hänellä on kiekko, hän löytää avoimen miehen ja voi luoda paikkoja. Se on tapamme pelata, joten hän sopii mainiosti ryhmäämme, kehui Bowman.

Myös Blackhawks-luotsi Joel Quenneville liittyi samaan kehujaryhmään.

– En halua asettaa paineita tai odotuksia hänelle. Uskon vain, että hänestä voi tulla erityinen pelaaja liigaamme. Hyökkäyksellisesti hänellä on loistavaa taitoa, kiekonkäsittelyä ja tilanteiden tunnistamista.

Quenneville myös linjasi, että hän toivoo näkevänsä Teräväisen tositoimissa kahden seuraavan kotiottelun aikana. Blackhawks pelaa kotijäällään seuraavaksi 27. ja 28. marraskuuta.

Teräväinen itse on valmis haasteeseen.

– Minun ei tarvitse olla Teräsmies täällä. Joukkueessa on niin paljon hyviä pelaajia. Jos pelaan täällä, olen vain yksi jätkistä. En vain ajattele kaikkia mediajuttuja, vaan yritän pitää hauskaa, puheli Teräväinen CSN Chicagolle.

– En tunne paineita. Yritän vain elää päivä päivältä. Teen oman juttuni ja toivon, että voin auttaa joukkuetta, taituri jatkoi.

Lähteet: blackhawks.nhl.com, Chicago Tribune, CSN Chicago

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut