VIDEO: Blackhawksin mestaruudesta huikea piirrosanimaatio!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 07/09/2015
Jaa tämä...

Ben Zurawski julkaisee omalla Youtube-kanavallaan upeita piirrosanimaatioita. Tällä kertaa taiteilija on tekaissut todella näyttävän piirrosanimaation NHL-seura Chicago Blackhawksin mestaruudesta.

Videolla nähdään ratkaisevan kuudennen finaaliottelun tapahtumia. Zurawski on ikuistanut Patrick Kanen ja Duncan Keithin maalit sekä Corey Crawfordin upean torjunnan Steven Stamkosin läpiajoon. Piirros huipentuu kuitenkin ansaitusti siihen hetkeen, kun kapteeni Jonathan Toews ojentaa mestaruuspokaalin Kimmo Timoselle.

Taiteilija itse kertoo, että hän ei ole mikään hc-lätkäfani, mutta chicagolaisena hänen oli vaikea olla innostumatta Blackhawksin Stanley Cup-mestaruudesta. Piirros todistaa, että mestaruus puhututtaa edelleen tuulisessa kaupungissa.

Upeasti toteutettu piirrosanimaatio on loistava tapa palata vielä hetkeksi ratkaisevan finaaliottelun tapahtumiin. Zurawski on tunnettu hauskoista piirroksistaan, joten toivottavasti saamme nauttia miehen töistä myös jatkossa.

Vaikka mies ei olekaan jääkiekkofani, niin sitä ei ainakaan huomaa näin näyttävästä vihkoanimaatiosta. Tätä pätkää kelpaa kelailla pariinkin otteeseen.

Katso pätkä tästä!

Lue myös:
Lehterän tutkapari kieltäytyi huimasta KHL-tarjouksesta!
VIDEO: Vesa Toskala Kiekko-Vantaaseen, videolla miehen parhaat hörpyt!

veikkaushuone