Lähde: Sepp Blatterilla salasuhde Cristiano Ronaldon ex-tyttöystävän kanssa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/06/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 6.6.2015

Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan puheenjohtajan paikalta eronnut Sepp Blatter on yhdistetty venäläismalliin, joka tapaili Real Madridissa pelaavaa Cristiano Ronaldoa vielä kuluvan vuoden alussa.
Skandaalin saattelemana kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan entisellä puheenjohtajalla Sepp Blatterilla on lehtiväitteiden mukaan ollut salasuhde Cristiano Ronaldon ex-tyttöystävän Irina Shaykin kanssa. Tieto sinällään ei ole välttämättä yllätyksistä se suurin, kun otetaan huomioon, että Blatter on tunnettu mieltymyksestään nuorempiin rakastajattariin, ja useiden hänen kumppaniensa uskotaan olevan hänen tyttärensä ystäviä.
Blatterin ja Shaykin väitetään tapailleen vuosien 2002 ja 2014 välillä. Tarkemmin suhde alkoi sen jälkeen, kun Blatter lopetti suhteensa tennispelaaja Ilona Boguskan kanssa, mutta kuitenkin ennen kuin Blatter iski silmänsä hänen naisystäväksikin kutsuttuun Linda Barrasiin.

Rakkaushan ei katso luonnollisesti ikää, mutta Blatterin ja Shaykin välillä on lievä ikäero, sillä Blatter on 79-vuotias, ja puolestaan venäläismalli on 29-vuotias.
Ronaldon ja Shaykin suhde alkoi vuonna 2010 ja päättyi aiemmin tänä vuonna. Nykyisin Shayk tapailee näyttelijä Bradley Cooperia.Shaykin tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta suhdeväitteitä, mutta El Mundon mukaan lähde venäläismallin lähipiiri toteaa, että huhut eivät olisi paikkaansa pitäviä. Lähipiirin kieltävää lausetta voidaan ajatella useammastakin eri näkökulmasta, sillä Irlannin jalkapalloliiton toimitusjohtaja John Delaney paljasti, että Blatter oli iskenyt silmänsä myös hänen naisystäväänsä Emma Englishiin. Delaneyn mukaan Blatter oli sanonut hyväksyvänsä Englishin hänen tyttöystäväkseen.– Pyysin häntä jatkamaan eteenpäin, ja niin hän teki, Delaney sanoi Daily Mailin mukaan.
Jalkapallomaailmassa keskustellaan Blatterin sotkujen lisäksi tulevasta Mestarien liigan loppuottelusta. Huikeassa jännitysnäytelmässä vastakkain asettuvat italialainen Juventus ja espanjalainen Barcelona.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:
Vihje Mestarien liigan loppuotteluun
Parhaat diilit Mestarien liigan loppuotteluun

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey