Blues - Ässät 10.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Ässien syöksykierre Bluesin vieraana?

Blues – Ässät, merkki 1, kerroin 1,95 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 1,95 | 3,95 | 3,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Porin Ässät matkustaa Espooseen testaamaan Bluesin päivän vireen. Sarjataulukko kertoo tällä hetkellä sellaista, että Blues löytyy kahdeksannelta sijalta, kun taas Ässät löytyy sijalta kaksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa Bluesin eduksi kaksitoista pistettä. Ässien tilanne alkaa vaikuttamaan jo hieman surulliselta, sillä porilaisryhmä taistelee kierroksesta toiseen hyvin, mutta mitään muuta otteluista ei käteen jääkään. Lauantaina Oulussa Kärpät oli suurissa ongelmissa Ässien kanssa, mutta ottelun lopulla Ässien puolustus petti ja sitä kautta vieraspisteet jäivät saamatta. Kymmenen edellistä ottelua ovat Ässille tuottaneet yhteensä yhden voiton – suhteellisen kurja saldo.

Bluesilla menee tällä hetkellä enemmän kuin mukavasti, sillä espoolaisryhmällä on alla voitot Pelicansin vieraana sekä kotiottelusta Jokereita vastaan! Itseasiassa neljä edellistä ottelua ovat Bluesille tuottaneet kolme voittoa sekä yhden tappion jatkojen päätteeksi. Viidestä edellisestä ottelustaan Blues on kokonaan poistunut jäältä ilman pistettäkään vain yhden kerran. Bluesilla on ollut niin jäällä kuin jään ulkopuolella valtavasti vastoinkäymisiä, mutta espoolaisryhmä on noussut jälleen hienoon pelivireeseen. Blues tunnetaan normaalisti suhteellisen vahvana kotijoukkueena, sillä viisitoista kotiottelua ovat tuottaneet espoolaisille yhdeksän voittoa. Blues on pystynyt pitämään vastustajansa hyvin pienissä maalimäärissä, joten siinä mielessä kotijoukkuetta ei ole juurikaan haitannut maalintekijöiden vähäisyys omassa kokoonpanossa.

Ässät ei ole kahteen edelliseen vierasotteluun tehnyt maaliakaan, vaikka esimerkiksi Niklas Hagman teki hetki sitten paluun vierasjoukkueen kokoonpanoon. Ässille maalinteko on tällä hetkellä täydellistä tervanjuontia. Potentiaalia Ässien kokoonpanosta löytyy, mutta tässä vaiheessa siitä ei ole minkäänlaista hyötyä. Ässät ei tällä hetkellä uskalla voittaa otteluita, joten vierasjoukkueen kohdalla lähtökohdat eivät ole helpot. Bluesin hyökkäyspeli on kehittynyt kauden edetessä, vaikka myös ajoittain kotijoukkueella on ollut maalinteon kanssa suuria ongelmia. Viimeisessä kahdeksassa ottelussa kolmetoista eri Bluesin pelaajaa on saanut kiekon vastustajan maaliin. Blues on kaiken kaikkiaan kotonaan täysin ansaitusti selkeän ennakkosuosikin asemassa.

Veikkaussivut | Tuomas