Blues - Ässät 19.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Blues sekä Ässät vastakkain Espoossa.

Blues – Ässät, merkki 2, kerroin 
Blues – Ässät ML, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,45 | 4,05 | 2,40 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Espoossa yhteen iskevät Blues sekä vieraaksi saapuva Porin Ässät. Sarjataulukossa Blues nousi eilen ohi KalPan, sillä Blues voitti HPK:n jumbofinaalissa 1-2 maalein. Blues on tällä hetkellä sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, joten vaikeaa on Bluesilla ollut. Bluesin kokoonpanosta puuttuvat kaikki oikeat maalintekijät ja valitettavasti suuret talousongelmatkin näkyvät espoolaisten pelaamisessa. Jyrki Ahon mukaan Blues on käymässä oppiprosessia, mutta sarjataulukko sekä pisteet kertovat totuuden – Blues on kaukana siitä mihin kotijoukkueen potentiaalilla voisi yltää.

Vieraaksi tänään saapuva Porin Ässät löytyy sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta. Ässät on ollut läpi alkukauden vieraissa erittäin heikko, mutta viimeksi Ässät voitti vieraissa Pelicansin 1-2 maalein. Ässät on ollut puolestaan kotonaan huikean vahva, sillä tilastojen valossa Ässät lukeutuu Liigan parhaimpiin kotijoukkueisiin. Ässät on kaiken kaikkiaan neljästä edellisestä ottelustaan voittanut kolme, joten porilaisten itseluottamuskin on varmasti huomattavasti korkeammalla tasolla kuin Bluesin pelaajistolla. Ässät varmasti sai viimeksi itseluottamusta myös siitä, että porilaisryhmä taisteli mahtavasti tämän hetken kuuminta Liigajoukkuetta, Kärppiä vastaan häviten lopulta voittomaalikilpailussa 2-3 maalein.

Bluesille ollaan tehty alkukaudella viisikymmentä maalia ja se on tietenkin lyhyesti sanottuna aivan liikaa. Bluesin puolustus on vuotanut ajoittain äärimmäisen pahalla tavalla. Bluesin kotitilastokaan ei lupaile tähän otteluun paljoakaan, sillä kuusi kotiottelua ovat tuottaneet varsinaisella peliajalla yhden voiton. Ässien voittoa nostaa myöskin se asia, että porilaisryhmä ei eilen pelannut. Blues on matkustanut illan ja yön aikana Hämeenlinnasta takaisin Espooseen. Ässät juhlii tänään Bluesin kustannuksella vierasvoittoa.

Veikkaussivut | Tuomas