Blues - HIFK 1.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Blues isännöi HIFK:ta Espoossa.

Blues – HIFK, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 
Blues – HIFK, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,45 | 3,90 | 2,45 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, tänään pelataan yhteensä neljällä pelipaikkakunnalla. Espoossa yhteen iskevät Blues sekä vieraaksi saapuva Helsingin HIFK. Molemmat joukkueet ovat sarjataulukossa kärjessä, mutta valitettavasti väärässä päässä. Niin Bluesin kuin HIFK:nkin kausi on sujunut täysin ala-arvoisesti. Molemmat joukkueet myös hävisivät edellisellä kierroksella. Blues hävisi viimeksi 5-0 maalein Kärppiä vastaan, kun taas HIFK hävisi HPK:n vieraana 1-0 numeroin. Etenkin HIFK on ollut äärimmäisen epätasainen, sillä HPK:ta vastaan HIFK teki Helsingissä peräti kuusi maalia, mutta heti perään seuraavana päivänä samaa vastustajaa vastaan ei maaliakaan. Oulussa lisäksi hetki sitten HIFK hävisi Kärpille 5-0 numeroin ja puolestaan Tampereella Tapparallekin vaatimattomasti 6-2 lukemin.

HIFK on puolustanut vieraissa siihen tahtiin, että tässä ottelussa siihen on tultava muutos tai sitten seurajohto alkaa tekemään muutoksia itse. Jokainen voi vapaasti katsoa HIFK:n vieraspelaamisen tuloksia ja verrata niitä siihen mitä niiden pitäisi oikeasti olla. HIFK on hävinnyt aivan liian usein ja aivan liian murskalukemin. Sinänsä HIFK:lle maalinteko on kylläkin ollut vaikeaa, sillä jos ei oteta huomioon HPK -kotiottelua, HIFK on neljään edelliseen otteluun viimeistellyt vain neljä maalia. Varsinkin vieraissa helsinkiläisille maalinteko on ollut erittäin vaikeaa. Edellisen kerran HIFK on vieraissa tehnyt ylipäätänsä maalin useampi kierros sitten.

Lähtökohtaisesti maalit tulevat tässä ottelussa olemaan vähissä, sillä Blues on edellisestä neljästä kotiottelustaan voittanut peräti kolme, mutta toisaalta Blues on pelannut äärimmäisen vähämaalisia otteluita. Blues taisteli viimeksi kotonaan Kärppiä vastaan erittäin hyvin häviten ottelun lopulta 1-2 maalein. Blues on saanut itseluottamusta viime aikaisten hyvien tuloksien ansiosta, vaikka Oulussa kaikki menikin pieleen. HIFK on voittanut joukkueiden kolmesta edellisestä kohtaamisesta kaksi, mutta nyt Bluesin kotietu tekee lähtökohdat erittäin tasaisiksi. 

Veikkaussivut | Tuomas