Blues - HIFK 18.9.2014 | Blues hakee revanssia

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Joukkueet iskevät yhteen jo toistamiseen.

Vihje lyhyesti

Blues kohtaa tänään kotijäällään HIFK:n. Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten ja HIFK punnersi kotijäällään niukan 3-2-voiton. Vierasjoukkue lähtee myös tähän otteluun ennakkosuosikkina vahvojen otteidensa ansiosta.

[ Tänään tuskin juhlitaan maaleilla. Vetolapulle voi kokeilla alle 4.5 maalia. Gutsille 100 € bonus tästä ]

Ensimmäisen ottelun käynnistymisvaikeuksien jälkeen HIFK on ollut erittäin vakuuttava. Törmänen on saanut joukkueensa hyvään lentoon jo tässä vaiheessa kautta. Blues on tuskaillut maalinteon kanssa ja HIFK tuskin tulee helpottamaan tätä urakkaa. Vierasjoukkue on jalkeilla vahvalla kokoonpanolla, joten ennakkoasetelmiin nähden HIFK on hyvä valinta vetolapulle.

Vihje: HIFK ML, kerroin 1.80 Bet365 

 

 

Perustelut vihjeelle

Blues on tahkonnut kolme ottelua ja saalistanut yhden kotivoiton. Vieraissa on alla kaksi niukkaa tappiota HIFK:lle ja Tepsille. Espoolaiset ovat iskeneet vasta viisi osumaa, joten hyökkäyspäähän vaaditaan tehoja. 

Bluesin peli ei ole vielä valmista ja HIFK saattaa olla tässä vaiheessa edelleen liian kova vastus. Illan kotijoukkueelta ei löydy hyökkäyspäästä tällä hetkellä tarvittavaa leveyttä. Joukkueen maalit ovat jakautuneet kahdelle pelaajalle. Blues on sortunut turhiin jäähyihin ja ne kertovat nimenomaan siitä, että peli ei ole vielä läheskään valmista.

HIFK on napannut kolmesta pelaamastaan ottelusta yhtä monta voittoa. Kaksi viimeisintä voittoa on tullut vakuuttavien otteiden jälkeen, joten helsinkiläiset ovat mainiossa lennossa. HIFK on saanut onnistumisia laajalla rintamalla ja yllättävät nimet ovat valmiina paikkaamaan, mikäli kärkimiehillä ei ole paras mahdollinen ilta.

Ennakkoasetelmien perusteella vierasvoitto on tänään lähellä. Blues tulee vääntämään tiukan pelin kotiedun turvin, joten laitetaan vetolapulle HIFK:n voitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Vihje: HIFK ML, kerroin 1.80 Bet365 

 

Veikkaussivut | Antti