Blues - HPK 11.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/11/2014
Jaa tämä...

Nappaako Blues arvokkaat pisteet hämeenlinnalaisten kustannuksella?

Blues – HPK, merkki 1, kerroin 1,92 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,92 | 4,00 | 3,35 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kuusi ottelua, Espoossa yhteen iskevät Blues sekä Hämeenlinnasta vieraaksi saapuva HPK. Sarjataulukossa Blues on tällä hetkellä kahdeksantena, kun taas HPK löytyy sijalta yksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kaksitoista pistettä espoolaisten eduksi. Runkosarjaa on edelleen pelaamatta, mutta valitettavasti HPK:n mahdollisuudet pudotuspelipaikkojen suhteen ovat käytännössä menneen talven lumia. Viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet neljä tappiota, joten siinä mielessä hämeenlinnalaiset saavat syyttää tilanteesta vain itseään. HPK:n suurimmaksi ongelmaksi on noussut puolustuspäässä tekeminen. Kolmeen edelliseen otteluun vierasjoukkueelle ollaan käsittämättömästi viimeistelty kolmetoista maalia.

Joku on aikaisemmin fiksuna henkilönä sanonut, että voittava maalivahti on vähintäänkin puoli joukkuetta. HPK:n kohdalla juuri edellä mainittua lausetta voidaan käyttää. Juuse Saros on ollut kokonaisuutta ajatellen HPK:n maalilla huikea, mutta viime aikoina hänkään ei ole ollut omalla tasollaan. Juuse Saros ei ole pystynyt viime otteluissa kannattelemaan vierasjoukkuetta ja senpä takia hämeenlinnalaisten realistiset pudotuspelihaaveet ovat valitettavasti historiaa. Erityisen synkkää HPK:lla on ollut vierasotteluissa. Neljään edelliseen vierasotteluun ei ole ensimmäistäkään pistettä tarttunut HPK:n matkaan sekä toisekseen peräti kolmessa kamppailussa neljästä vierasjoukkue on pystynyt viimeistelemään korkeintaan yhden tehdyn maalin. Kymmenen edellistä vierasottelua ovat HPK:lle varsinaisella peliajalla tuottaneet kaksi voittoa, joten kyllähän se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta.

Blues lähtee HPK:ta vastaan tavoittelemaan voittoputkelleen jatkoa, sillä espoolaiset ovat tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Blues onkin näin ollen ehtinyt käytännössä varmistelemaan pudotuspelipaikkaansa. Voitot ovat kahdessa edellisessä ottelussa tulleet HIFK:n sekä Ässien vieraana. Bluesille tekeekin varmasti hyvää päästä pelaamaan kotiyleisönsä eteen, sillä alla on kahden ottelun mittainen vieraskiertue. Blues on edellisestä neljästä kotiottelustaan saalistanut kolme voittoa, joten siinä mielessä espoolaiset ovat kotonaan olleet äärimmäisen vaikeasti voitettavissa. Justin DiBenedetto on alkanut näyttämään Bluesin kokoonpanossa vahvistukselta sekä toisekseen Kim Hirschovits on alkanut saamaan onnistumisia alleen. Jatkoakin ajatellen on loistava asia se, että espoolaisryhmästä on ratkaisijoita alkanut löytymään.

Veikkaussivut | Tuomas