Blues - Ilves 25.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Ilveksen yllätykset Espoossa?

Blues – Ilves, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,09 | 4,20 | 2,75 

 

 

Jääkiekon Liigan keskiviikkoilta tarjoaa kaksi mielenkiintoista kamppailua, toinen niistä käydään Espoossa Bluesin sekä Ilveksen iskiessä yhteen. Tällä hetkellä sarjataulukossa Blues on yhdeksäntenä, kun taas Ilves on puolestaan hienosti peräti neljäntenä. Bluesin alkukausi on ollut hyvin epätasaista seurattavaa, sillä kausihan käynnistyi espoolaisten osalta erinomaisesti, mutta sen jälkeen maalivahtisekoilut johtivat useampaan murskatappioon. Nyt kuitenkin Blues palasi nimenomaan vieläpä kotonaan voittojen pariin arvokkaalla voitolla Pelicansia vastaan 2-1 maalein. Bluesin osalta upea asia on se, että espoolaiset näyttivät venymiskykyä sarjaykköstä vastaan. Siitä joukkue on saanut varmasti paljon itseluottamusta.

Ilveksen alkukausi on ollut kuin sadusta, sillä viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet Ilvekselle pisteitä siihen tahtiin, että sarjataulukossa joukkue on aivan kärjen alapuolella! Ilveksen suurin yksittäinen asia on vierasjoukkueen puolustuspeli, sillä Ilvekselle ollaan tehty kaksitoista maalia. Esimerkiksi kärjessä olevat Pelicans sekä JYP ovat päästäneet oikeastaan saman verran maaleja yhtä tai kahta maalia lukuunottamatta. Kuopiossa KalPa johti Ilvestä jo useammalla maalilla, mutta Ilves venytti itsensä ensin tasoihin ja lopulta aina voittoon asti.

Ilveksen puolustuksesta ovat edelleen sivussa useat tärkeätkin pelaajat, mutta toisaalta Tuomas Tuokkola on saanut Ilveksestä irti kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Tällä hetkellä Ilveksen itseluottamus on varmasti erittäin korkealla. Ilveshän on ollut espoolaisryhmälle erittäin vaikea vastustaja varsinkin edellisellä kaudella. Todennäköisesti tänään nähdään erittäin tasainen sekä vähämaalinen kohtaaminen.

Veikkaussivut | Tuomas