Bluesille lisää aikaa taistella konkurssia vastaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Espoolaisseura taistelee yhä konkurssia vastaan.

Espoon käräjäoikeus on antanut maanantaina jääkiekon SM-liigassa pelaavalle Bluesille ja sen taustayhtiölle Jääkiekko Espoolle viikon lisäajan velkojensa selvittelyyn. Espoolaisseura kertoi asiasta tänään kotisivuillaan.

Bluesin taustayhtiön konkurssiasiaa käsiteltiin maanantaina suullisessa kuulemisessa käräjäoikeudessa, jonka mukaan oli mahdollista saada kriisiseuran taustayhtiölle hieman lisää aikaa selvittää tilannetta.

Bluesin taustayhtiön puheenjohtaja Tage Johansson kertoi perjantaina STT:lle, että päättyneen viikonlopun aikana oli tarkoitus keskustella velkojien ja rahoittajien kanssa. Hänen mukaan tietyt maksut on pitänyt saada maksettua tänään kello kymmeneen mennessä, jotta toiminta voi jatkua.

Sunnuntaina Johanssonilla ei ollut uutta kerrottavaa.

– Viikonlopun aikana ei ole tapahtunut mitään erikoista. Kaikki ratkeaa maanantaina. Tiedotamme heti kun tiedämme jotain, Johansson totesi Iltalehdelle.

Bluesin talousahdinko on ollut pitkään esillä. Heidän pääasiallinen velkoja on verottaja. Viikon lisäajasta huolimatta konkurssiuhka ei ole poistunut minnekään, vaan konkurssiasian käsittely jatkuu ensi maanantaina.

Bluesin kausi on SM-liigassa jo tullut päätökseen, sillä espoolaisten sijoitus jäi sarjataulukon viimeiseksi.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Pittsburgh Penguinsin tähtihyökkääjä pitkään sivussa
VIDEO: Michael Grabnerilta erikoinen läpiajomaali

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa