VIDEO: Bluesin konkurssi varmistui - rahoitusneuvottelut eivät tuottaneet tulosta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Espoolainen jääkiekkoilu sai tältä erää surullisen päätöksen.

Jääkiekko Espoo Oy:n viikon kestäneet neuvottelut ulkopuolisen rahoituksen hankkimiseksi eivät onnistuneet. Viikko sitten konkurssiin asetetun yhtiön konkurssi jää voimaan.

– Jääkiekko Espoo Oy:ta ei ole enää olemassa. Rahoitusneuvotteluissa ei päästy loppuun saakka. Konkurssipesänselvittäjä selvittää mitkä ovat mahdollisuudet sille, että liigakiekkoilu voisi jatkua Espoossa, Bluesin tiedottaja Christina Jaakkola kertoi.

– Yhtiön johto toteaa yrittäneensä kaikkensa tilanteen korjaamiseksi viime hetkeen asti, mutta määräaika tämän kaiken tekemiseen yksinkertaisesti loppui kesken. Kokonaisvelan suuri määrä vaikeutti myös osaltaan ratkaisun aikaansaamista käsillä olleiden potentiaalisten sijoittajien kanssa, tiedote jatkuu.

Jääkiekko Espoo Oy:n pesänselvittäjä Tommi Kemppi ryhtyy seuraavaksi myymään yhtiön liiketoimintaa.

Surun keskellä myös valoa

Bluesin A-nuoret pelaavat Suomen mestaruudesta keväällä 2016. Kahden voiton finaalisarjassa vastaan asettuu Ilves, johon ennakkolipunmyynti käynnistyy tänään tiistaina.

A-nuorten Suomen mestaruudesta pelataan 31.3. Tampereella, , 2.4. Espoossa ja tarvittaessa 3.4. Tampereella. Bluesin kotipeli pelataan Espoo Metro Areenalla lauantaina alkaen klo 19:30.

On hyvä muistuttaa, että Bluesin toimistolla ei ole enään ennakkolipunmyyntiä, vaan kaikki ennakkomyynti tapahtuu netissä.

 

SM-liigan semifinaalit käynnistyvät tulevana perjantaina. Maanantaina selvisivät viimeisetkin neljän parhaan joukkoon edenneet joukkueet.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Blues tiedote

Lue myös:
VIDEO: HIFK-rouhija matkalla Ruotsiin?
VIDEO: NHL-kapteenin ura katkolla terveysongelmien takia

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa