Blues - Jokerit 10.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Venyykö Bluesin tappioputki jälleen yhden ottelun lisää?

Blues – Jokerit, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,05 | 4,05 | 2,00 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Espoossa yhteen iskevät Blues sekä vieraaksi saapuva Helsingin Jokerit. Sarjataulukossa Blues on tällä hetkellä viimeisenä, kun taas Jokerit löytyy puolestaan sijalta viisi. Bluesin kausi on ollut kaiken kaikkiaan valitettavan heikkoa seurattavaa, sillä yksitoista ottelua ovat tuottaneet vain kahdeksan pistettä. Bluesin kokoonpanosta ovat puuttuneet kaikki maalintekijät, joten tulostakaan ei ole voinut tulla. Tilannetta tuskin helpottaa se, että omissa verkot ovat heiluneet 37 kertaa. Ei siis voikaan olettaa, että pisteitä Blues olisi onnistunut saamaan kahdeksaa enempää. Teemu Rinkinen sekä Daniel Widing ovat olleet Bluesin kokoonpanossa täysin turhia pelaajia, vaikka kyseiseltä kaksikolta odoteltiin paljon ennen kauden alkua.

Jokereiden edellinen vierasottelu Lappeenrannassa oli äärimmäisen jännittävä, sillä Jokerit hävisi kyseisen ottelun voittomaalikilpailussa 3-2 maalein. Jokerit on hävinnyt nyt kolmeen viime otteluun kahdesti, mutta on syytä ottaa huomioon, että Ässiä vastaan maalinteossa Jokerit onnistui peräti viisi kertaa. Hyökkäysalueelle pääseminen on Jokereille ollut vaikeaa, mutta suunta lienee oikeaan suuntaan. Teuvo Teräväistä on yritetty ajaa keskushyökkääjän rooliin, mutta vielä tuloksetta. 

Jokereiden puolustus on nostanut hienosti tasoaan, sillä Teemu Eronen sekä Jeremy Dehner ovat tästä varsinkin erinomaisia esimerkkejä. Lähtökohtaisesti Jokereiden materiaali onkin etenkin puolustuksessa Liigan laadukkainta. Jokereidenkin peli on ollut pitkälti vuoristoratamaista, mutta tällä hetkellä Blues ui hyvin syvissä vesissä. Jokereiden vierasvoittoon on syytä tarttua kiinni kaksin käsin. Vierasvoitto on järkevä valinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas