Blues - Jokerit 20.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Blues kyntää syvällä. Jo yhdeksäs tappio putkeen?

Blues – Jokerit, Merkki 2, Kerroin 2.00 Unibet

 

VEIKKAAMALLA NÄIN VOITAT

Tee tunnukset Unibetille ja saat uutena asiakkaana 100€ bonuksen 100€ talletuksella. Saldosi on siis heti kättelyssä 200€, joka kannattaa panostaa tänään Jokereiden voitolle. Jos ja kun Jokerit voittaa, saldosi on 400€ eli tuplaat voittosi bonuksen ansiosta!

SAAT BONUKSEN UNIBETILLE TÄSTÄ >>

 

Espoon keskiviikkoillassa kohtaavat viime kierroksella orastavan tappioputkensa katkaissut sarjakärki Jokerit ja erittäin pahassa syöksykierteessä rypevä Blues. Ennakkoasetelma ei juuri Bluesia mairittele.

Jokerit joutuu tulemaan keskiviikkona toimeen ilman Jarkko Ruutua, joka kärsii Artturi Lehkosen telomisesta saamaansa pelirangaistusta, mutta helsinkiläiset ovat tottuneet tällä kaudella tulemaan toimeen ilman avainpelaajiaan aiemminkin. Jarkko Ruudun poissaolo tuskin vaikuttaa Jokereiden peliin ainakaan negatiivisesti. Jokereiden valmennusjohdolta oli kova veto laittaa aiemmin kaudella loistanut Steve Moses viime kierroksella vilttiin, kun peliotteet eivät enää olleet toivotulla tasolla. Peliliike kannatti ja Jokerit esittikin Kalpaa vastaan parasta peliään helmikuun aikana.

Blues kyntää erittäin syvällä. Joukkue on hävinnyt kahdeksan edellistä otteluaan ja pelilliset esitykset eivät lupaa hyvää loppukautta ajatellen. Espoolaiset pyrkivät muuttamaan kurssiaan pitkäaikaisen valmentajansa Lauri Marjamäen potkuilla, mutta lopputulos oli kaikkea muuta kuin toivotunlainen.

Keskiviikon kierroksen ainoassa ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki ja se on Jokerit, jolle Bwin tarjoaa selvää markkinatoppia 2,25.

Veikkaussivut | Oskari