Blues - Jokerit 8.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2013
Jaa tämä...

Blues sekä Jokerit vastakkain Nelosen suorassa lähetyksessä.

Blues – Jokerit, merkki 2, kerroin 2,62 Nordicbet
Blues – Jokerit ML, merkki 2, kerroin 1,95 Expekt

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,30 | 3,90 | 2,62 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään yksi ottelu, Espoossa yhteen iskevät Blues sekä Helsingistä vieraaksi saapuva Jokerit. Itseasiassa voidaan todeta, että Blues saa tällä kertaa vieraita Lahdesta, sillä Jokerit on matkustanut suoraan Isku Areenalta tähän otteluun. Tämä ottelu tullaan esittämään Nelosen vapaalla katsottavalla kanalla suorana lähetyksenä, joten kaikille jääkiekon ystäville tiedossa on ennenaikainen joululahja, hieno juttu! Sarjataulukossa Blues on tällä hetkellä yhdeksäntenä, kun taas Jokerit löytyy muutamaa sijaa ylempää. Blues ei pelannut eilen ollenkaan, joten kotijoukkue on päässyt valmistautumaan Jokereiden kaatamiseen hyvin, mutta toisaalta Jokerit murskasi eilen Pelicansin Lahdessa 2-8 maalein. Jokerit sai Pelicansia vastaan erittäin laajalla rintamalla onnistumisia ja se lupaakin vierasjoukkueen kannalta hyvää jatkoa ajatellen.

Blues on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut vain kaksi voittoa, joten tässä ottelussa kohtaavat kaksi surkeassa pelivireessä olevaa joukkuetta. Jokereillahan ei ole mennyt lainkaan Bluesia paremmin, mutta eilinen voitto antoi Jokereille varmasti paljon lisää potkua tuleviin otteluihin. Blues on kahteen edelliseen kotiotteluun viimeistellyt vain yhden maalin, joten espoolaisilla on alkanut olemaan yhä suurempia ja suurempia ongelmia maalinteon kanssa. Blues tunnetaan normaalisti suhteellisen hyvänä kotijoukkueena, mutta viime aikoina espoolaisfanit eivät ole päässeet juhlimaan omiensa maaleja. Lahdesta Blues nappasi hyvän puolustuksen turvin edellisellä kierroksella täydet pisteet, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että espoolaisryhmä kaipaa lisää ratkaisijoita.

Jokerit on kamppaillut viime aikoina valtavien loukkaantumisten kanssa, mutta eilen sellaisesta ei ollut vierasjoukkueen kohdalla tietoakaan! Jokerit on nyt onnistunut nappaamaan kaksi vierasottelua putkeen nimiinsä, joten siinä mielessä varmasti Jokereilla löytyy tekemiseensä luottoa myös Espoossa. Eilinen ottelu vapautti paineita monen pelaajan kohdalla, joten siinä mielessä saattaa hyvinkin olla, että Jokerit ei tule tarvitsemaan vähään aikaan tärkeimpiä pelaajiaan – tai oikeastaan niitä pelaajia, jotka olivat vielä hetki sitten Jokereiden osalta suuressa roolissa. Lähtökohtaisesti molempien joukkueiden maalivahtipeli on toiminut viime kierroksien aikana sen verran hyvin, että tiedossa tulee olemaan suhteellisen vähämaalinen kohtaaminen. Jokerit vakuutti kuitenkin eilen niin paljon, että vierasvoitto on syytä napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas