Blues - JYP 20.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

JYP matkustaa Bluesin vieraaksi Espooseen.

Blues – JYP, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,60 | 4,10 | 2,20 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kolme ottelua, Espoossa yhteen iskevät Blues sekä vieraaksi saapuva Jyväskylän JYP. Kyseessä on niin Bluesille kuin JYPillekin alkukauden neljäs ottelu. Bluesin tilanne ottelun alla on mielenkiintoinen, sillä Bluesin on saatava maalille voittava maalivahti. Blues nolasi itsensä Lappeenrannassa täydellisesti viime kierroksella, joten Bluesin on nyt kotiyleisön edessä saatava puolustus kuntoon. Blues ehti avaamaan kautensa kahdella voitolla, joten sinänsä espoolaisten tilanne ei ole vielä hälyyttävä millään tavalla. Bluesilla oli harjoitusotteluissa joka tapauksessa maalinteko-ongelmia ja lähtökohtaisesti myös tänään maalit tulevat olemaan vähissä.

JYP nousi viimeksi Ilvestä vastaan voittoon Jyväskylässä 4-3 numeroin, vaikka JYP oli vielä viimeisessä erässä ottelua 1-3 lukemin häviöllä. Ilves onnistui pitämään JYPin melkoisen mukavasti poissa maalintekotilanteilta, mutta viimeisessä erässä Ilveksen kapea puolustus ei enään kestänyt jyväskyläläisten rynnistystä. JYP on pelannut tähän mennessä kolme ottelua ja pelannut niistä jokaisen erittäin vähämaalisesti viime ottelua lukuunottamatta ja itseasiassa Ilvestäkin vastaan maalimäärä olisi voinut olla huomattavasti pienempi.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat aikaisemmilla kerroilla olleet vähämaalisia ja varmasti tiukkaa sekä tasaista vääntöä on luvassa myös tällä kerralla. Selkeää ennakkosuosikkia on vaikeaa lähteä ennustamaan, sillä varsinkin Bluesilla on paljon näytettävää kotiyleisön edessä. Lappeenrannan kaltainen järkyttävä esitys ei saa toistua uudelleen.

Veikkaussivut | Tuomas