Blues - Kalpa 12.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/12/2013
Jaa tämä...

Tarjoileeko Blues Kalpalle sääliä vai ei?

Kalpa kairaa tänään paikan kuuden joukossa, kairaa sinä rahat pois Betssonilta!

Pelaa Kalpan vierasvoittoa Betssonin kautta ja kuittaa uutena pelaajana 100€:n bonari! >>>

Kalpa tarvitsee yhden (1) pisteen, jotta se varmistaisi suoran pudotuspelipaikan ja välttäisi säälipleijarit. Bluesille kyseinen peli onkin vain lähinnä savolaisten kiusaamista ja kunniasta pelaamista.

Blues taistelee tällä hetkellä sijasta 11 eli joukkueella ei toisin sanoen ole enää panosta ja kesäloma alkaa illan matsin jälkeen. Tämä ei tietenkään estä espoolaisia kiusaamasta Kalpaa viimeiseen asti. Mahdollinen on myös sekin vaihtoehto, että ei vaan enää kiinnosta ja Kalpa takoo taululle rumat lukemat illan kohtaamisessa. Espoolaisten kannattaa myös katsella illan matsia siitäkin vinkkelistä, että herrat kuten Jani Hakanpää, Ryan Vesce jne. tuskin enää ensi kaudella Espoossa kiekkoilevat, joten nyt olisi viimeinen tilaisuus nähdä näitä kavereita livenä.

Kalpa sen sijaan taistelee edelleen tiukasti paikastaan kuuden parhaan joukossa. Jos Kalpa saa väännettyä hikisen tasurin espoolaisten kanssa, niin sekin riittää kuopiolaisille suoraan pleijaripaikkaan. Kalpalla panosta siis riittää. Pahimmassa tapauksessa savolaiset voivat tipahtaa jopa aina kahdeksanneksi asti, joka varmasti olisi joukkueelle erittäin kova pettymys. Kalpa tarvitseekin nyt johtavien pelaajiensa esiintuloa. Sakari Salminen on esimerkiksi ollut viime aikoina jopa hämmentävän vaisu. Kuopiolaisten onneksi klaani Kapanen on noussut kantamaan vastuuta tiukoilla hetkillä.

Luotetaan Kalpaan ja siihen, että espoolaisia ei enää kiinnosta.

Veikkaussivut | Oskari