Blues - KalPa 30.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Blues sekä KalPa vastakkain Espoossa.

Blues – KalPa, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 
Blues – KalPa, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,30 | 4,05 | 2,55 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään Espoossa Bluesin sekä KalPan välinen kohtaaminen. Blues pelaa tänä iltana jo alkukauden yhdeksännen ottelunsa, kun taas KalPa on toistaiseksi ehtinyt pelaamaan vasta kuusi kamppailua. Sarjataulukkoa on turhaa sen tarkemmin tutkia, sillä joukkueet ovat pelanneet niin eri määriä otteluita, mutta joka tapauksessa Blues on onnistunut keräämään vasta seitsemän pistettä eikä KalPalla ole mennyt juurikaan sitä paremmin. Bluesin kokoonpanosta puuttuu vahvoja maalintekijöitä, joten suurimmaksi ongelmaksi onkin noussut maalinteko. Kolmeen edelliseen otteluun Blues on onnistunut varsinaisella peliajalla tekemään säälittävät kolme maalia. Viimeksi Blues hävisi Raumaalla Lukon vieraana 3-1 maalein.

Tommi Huhtala sekä Miro Aaltonen olivat viime viikolla ainoita, jotka onnistuivat Bluesista tekemään maalin! On täysin käsittämätöntä, että Bluesin tilanne hyökkäyspäässä on tällä hetkellä näin hankala. Jossain vaiheessahan Bluesin maalivahtipeli nousi suureksi kysymysmerkiksi, mutta se osasto on sentään muuttunut jo huomattavasti parempaan suuntaan. Sitä osastoa on tässä tilanteessa turhaa syyttää. Jääkiekko-otteluita yksinkertaisesti harvemmin vain voitetaan, jos tehdään ottelua kohden yhtä maalia.

KalPa on tällä hetkellä erinomaisessa pelivireessä, sillä KalPalla on alla viime viikolta kaksi voittoa yhteismaalein 7-0! KalPa voitti ensin Kuopiossa Ässät 4-0 maalein ja heti perään TPS sai kyytiä 3-0 numeroin. Pekka Tuokkola on ollut KalPan maalilla erinomainen, vaikka pistepussi onkin alkanut vasta viime kierroksilla saamaan täytettä. KalPan pelaaminen on joka tapauksessa muuttunut huomattavasti järkevämmäksi kauden aikana. Pistepussikin on näin ollen kasvanut. KalPan osalta valitettavaa on se, että tänään sivussa ovat Kasperi Kapanen, Jukka Voutilainen sekä Jussi Timonen. Todennäköisesti ei tarvitse lähteä kertomaan, että miten tärkeitä menetyksiä kyseiset pelaajat ovat vierasjoukkueelle. Mitä suuremmalla todennäköisyydellä maalit tulevat olemaan tänäänkin vähissä. Napataan underia mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas