Blues - Kärpät 25.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Hurjavireinen oululaisryhmä vierailee Espoossa.

Blues – Kärpät, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,45 | 4,25 | 1,85 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään peräti seitsemän ottelua, Espoossa yhteen iskevät Blues sekä vieraaksi saapuva Oulun Kärpät. Ottelu tullaan esittämään Nelonen Prolla suorana lähetyksenä. Blues on noussut sarjataulukossa vauhdilla, sillä kotijoukkue on sarjataulukossa tällä hetkellä kymmenentenä. Blues on saanut onnistumisia viime aikoina alleen, mutta tänään onnistumiset tulevat olemaan työn ja tuskan takana. Kärpät matkustaa Espooseen älyttömän hurjassa tilanteessa, sillä Kärpät on voittanut yhdeksän ottelua putkeen! Kärpät on yhdessä Tapparan kanssa Liigan kuumimmat joukkueet, joten Kärpät ansaitsee ehdottomasti suosikin asemansa myös tässä ottelussa.

Blues on voittanut kolme ottelua putkeen. Ensimmäiseksi Blues voitti Hämeenlinnassa HPK:n 1-2 maalein ja sen jälkeen Espoossa kaatuivat Ässät 2-1 numeroin sekä SaiPa 4-3 lukemin. Blues on voittanut kolme ottelua putkeen maalin erolla eikä se tule loputtomiin jatkumaan. Bluesilla on ollut matkassa jopa jonkin verran onneakin. Espoolaisryhmä on kasvanut joukkueena surkeiden vaiheiden jälkeen, mutta on silti todettava, että Bluesin kokoonpanosta puuttuvat suuret ja oikeat maalintekijät. Sellaisia maalintekijöitä löytyy tällä hetkellä Kärppien kokoonpanosta.

Kärpät on yksinkertaisesti ollut usean viikon aivan hirveässä kunnossa, sillä oululaisryhmälle ei tällä hetkellä löydy pysäyttäjää! Viime kierroksellahan Kärpät murskasi HIFK:n vaatimattomasti 5-0 maalein. Mikäs siinä on Kärppien pelatessa, kun on Juhamatti Aaltosen sekä Toni Kähkösen kaltaisia pelaajia kokoonpanossa. Toni Kähkönen viimeisteli viimeksi kaksi maalia. Bluesin kotietu tasoittaa lähtökohtia, mutta Kärpät on silti ehdottomasti suosikki. Vierasvoitosta lähdetään Kärppien osalta jälleen liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas