Bluesin kuoppa syvenee - pääyhteistyökumppani irtisanoi sopimuksen! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2013
Jaa tämä...

Espoo Bluesin sekoilu löi loven seuran kassaan.

Case-Ikonen lyhyesti: Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho ilmoittaa, ettei lahjakas Juuso Ikonen mahdu joukkueen kokoonpanoon. Blues alkaa kaupitella Ikosta eteenpäin kertomatta Ikoselle itselleen tai Ikosen agentille tilanteesta mitään. Asian tullessa julki Bluesin seurajohto kiistää tilanteen, jonka jälkeen kuitenkin lukuisilta tahoilta on saatu varmistusta Bluesin myyntiaikeille. Tämän jälkeen myös Blues Juniors ry:n puheenjohtaja otti kantaa tilanteeseen ja kommentoi erittäin negatiiviseen sävyyn Bluesin toimintaa.

Espoo Bluesin ala-arvoinen toiminta Case-Ikosen kohdalla on nyt johtanut tilanteeseen, jossa seuran pääyhteistyökumppani on päättänyt vetäytyä seuran toiminnasta. 4Finance Oy, joka on muun muassa Vivus -pikalaina yhtiön taustalla on päättänyt vetäytyä pääyhteistyökumppanuudesta Espoo Bluesin kanssa. Päätöksen taustalla vaikuttaa vahvasti Case-Ikonen.

Yhtiön toimitusjohtaja Jaakko Turtiainen kommentoi tilannetta yhtiön tiedotteessa.

– Olemme seuranneet sivusta Bluesin ja Juuso Ikosen neuvotteluja kohta kaksi viikkoa. Valitettavasti joudumme vetäytymään pääyhteistyöstä kesken kauden. Tähän vaikuttivat seuran johdon toimintatapa ja -kulttuuri, jotka eivät enää kohtaa kanssamme. Peräänkuulutamme avoimuutta myös omissa toiminnoissamme, joten edellytämme sitä myös kumppaneiltamme.

Seuraava askel Bluesin toiminnassa on oltava täysi avoimuus, virheiden myöntäminen ja korjausliikkeiden tekeminen. Uskottavuus Bluesilta ammattimaisena organisaationa ja seuran GM:ltä Peter Aholalta asiansa osaavana jääkiekkojohtajana on jo mennyt. Nyt on Espoossa aika laittaa toimintamallit uuteen järjestykseen tai syöksykierre saa vain lisää vauhtia.