Blues - Lukko 15.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Vahvassa vireessä olevat Blues sekä Lukko vastakkain Espoossa.

Blues – Lukko, merkki 1, kerroin
Blues – Lukko ML, merkki 1, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,10 | 4,10 | 2,80

 

 

Sarjataulukossa yhdeksäntenä oleva Rauman Lukko matkustaa Bluesin vieraaksi Espooseen. Blues löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijaa vierasjoukkuetta alempaa. Jääkiekon Liiga tarjoaa perjantai -illan kunniaksi neljä kamppailua. Blues sekä Lukko ovat tällä hetkellä menossa oikeaan suuntaan, sillä Blues on kolmen ottelun voittoputkessa ja Lukon tilanne on myös sinänsä hyvä, sillä alla on kaksi voittoa. Blues voitti edellisellä kierroksella Jokerit arvokkaan taistelun päätteeksi 2-3 numeroin, kun taas Lukolla on alla Ässiä vastaan voitto 4-2 maalein. Bluesin tilanne on siinä mielessä parempi kuin Lukon, sillä Blues pelasi edellisen kerran tiistaina, kun taas Lukko ei ole pelannut maajoukkuetauon jälkeen otteluakaan. Lukon pelituntuma ei voi olla kohdallaan, muutenkin Lukko on ollut vieraissa todella heikko. Viisi edellistä vierasottelua ovat Lukolle tuottaneet vain yhden voiton.

Bluesin osalta mediassa on jälleen nostettu esille omistajakeskustelut. Tällä hetkellä Espoossa tuskin tiedetään, että kuka seuraa omistaa ja kuka ei, mutta toisaalta annetaan sen asian olla. Blues on alkanut keskittymään vain tärkeimpään asiaan eli jääkiekkoon ja itseasiassahan voidaankin samantien todeta, että Blues on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut neljä voittoa! Bluesin alkukausi on ollut täynnä vastoinkäymisiä, mutta Bluesille on nostettava ehdottomasti hattua, sillä espoolaisryhmä on näyttänyt sen, että tiukoissa paikoissa kotijoukkue pystyy venymään. Blues on saanut kotonaan homman toimimaan kaiken kaikkiaan mahtavasti, edellisessä kotiottelussa Blues suorastaan murskasi surkeassa pelivireessä olevan HIFK:n 3-0 numeroin.

Bluesin kotietu kääntää vaakaa selkeästi kotijoukkueen suuntaan, sillä Lukko on ollut ainoastaan kotona sellaisessa pelivireessä, että vierasjoukkue taistelisi voitosta illasta toiseen. Lukko on vieraissa ollut kaiken kaikkiaan niin heikko, että lähtökohtaisesti Blues nousee tässä kamppailussa loistavaksi peli-ideaksi. Juuso Ikosen siirtyminen Bluesista oli tietenkin kotijoukkueelle merkittävä takaisku, mutta Blues on kauden aikana selvinnyt niin monesta vastoinkäymisestä, että ei yhden pelaajan siirtyminen tule näkymään pidemmän päälle todennäköisesti missään. Lukkohan on ollut joukkueena Bluesille aikaisemmilla kerroilla erittäin vaikea vastustaja, mutta jossain vaiheessa sekin voittoputki tulee raumalaisten kohdalla päätökseen. Sen pidemmittä puheitta Blues on järkevä valinta vetokupongille mukaan. 

Veikkaussivut | Tuomas