Blues - Lukko 25.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Vireen kääntöä vai tasaista nyhjäämistä?

Blues – Lukko, Merkki 2, Kerroin 3.20 Sporting Bet

Maanantain ainoassa SM-liigakamppailussa kohtaavat Espoon Blues ja Rauman Lukko. Kumpikin joukkue on esiintynyt viime aikoina alavireisesti, joten nyt olisi toisella erinomainen mahdollisuus ottaa tärkeä kolmen pisteen voitto ja lähteä hakemaan uutta nousua.

Blues sai naarattua viime torstaina ensimmäiset pisteensä lähes kuukauteen, joka varmasti on helpottanut hieman espoolaisten tuskaa. Onkin erittäin mielenkiintoista nähdä pystyykö Blues muuttamaan kurssiaan yhden jatkoaikavoiton ja viikonlopun mittaisen huilin myötä. Joukkueen peli on ollut jo pitkään totaalisen hukassa ja todellinen muutos on tapahduttava nyt, mikäli joukkue vielä mielii mukaan säälipleijareihin. Oman mausteensa illan kohtaamiseen tuo tapaus Huhtala – Kovanen, jossa Bluesin Tommi Huhtala murjoi Lukon Tommi Kovasen kuuden viikon mittaiselle sairaslomalle. Tuleeko kuittaus?

Lukko on valahtanut sarjataulukossa jo sijalle 9. ja joutuu tosissaan tekemään töitä, jotta muun muassa orastavaan kevätliitoon noussut Pelicans ei viiletä ohitse. Lukon peli nojaa ehkä jopa liiankin vahvasti erinomaiseen Justin Azevedon johtamaan ykkösketjuun. Jos Blues onnistuu pelaamaan raumalaisten tehonyrkin pimentoon, tulee Lukolle vaikea ilta. Uskon kuitenkin, että Lukko käy tänään hakemassa pisteet Espoosta joko suoraan varsinaisella peliajalla tai viimeistään voittomaalikilpailun kautta.

Veikkaussivut | Oskari