Blues - Lukko 29.3.2014 | Blues hakee kotivoittoa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Lukolla mahdollisuus ratkaista sarja Espoossa.

Vihje lyhyesti

Lukko otti eilen vihdoin tämän ottelusarjan ensimmäisen kotivoiton. Raumalaiset johtavat sarjaa nyt 3-2 ja joukkueella on tänään saumat katkaista sarja Espoossa. Sarja on ollut erittäin tasainen ja se voi vielä kääntyä miten tahansa. Joukkueet ovat mättäneet maaleja yllättävän paljon, mutta eilen nähtiin jo tarkempaa pelaamista, kun Lukko otti 2-1 voiton. Tänään sarja on ensimmäistä kertaa katkolla ja on todennäköistä, että peli on paljon tarkempaa myös tänään.

Blues ei ole onnistunut tässä sarjassa vielä nappamaan kotivoittoa, mutta nyt se olisi pakko ottaa. Lukko on parantanut otteitaan odotetusti sarjan edetessä, mutta Bluesilla on vielä mahdollisuudet tasoittaa sarja. Blues on hyvä kotijoukkue ja olisi ihme, mikäli se ei nappaisi yhtään kotivoittoa tässä sarjassa. Joukkueet ovat erittäin tasaiset ja aiemmat pelit  ovat ratkenneet pienillä eroilla. Blues on haastanut Lukkoa tosissaan tässä sarjassa ja tänään saatetaan myös Espoossa nähdä kotivoitto. Blues on hallinnut aiempia otteluita, eilistä lukuunottamatta ja tähänkin peliin pätee se fakta, että ottelusarjan katkaiseminen ei ole helppoa. Haetaan tähän peliin Bluesin kotivoittoa.

Vihje: Blues, kerroin 2.35 NordicBet

 

 

 

Perustelut vihjeelle

Blues lähti tähän ottelusarjaan altavastaajana, mutta joukkue on pelannut hyvin ja sillä on edelleen kaikki saumat edetä jatkoon tästä parista. Tänään voitto kotiyleisön edessä ja sarjan ratkaisu siirtyy maanantaille. Tällaisessa tilanteessa mitataan tosissaan joukkueen usko omaan tekemiseen. Joukkue voi lähteä peliin luottavaisin mielin, jos se luottaa omaan tekemiseen ja pelitapaan. Lukko tulee tänään kävelemään voittoon, jos espoolaisten mieliin on jo hiipinyt ajatus, että sarja on hävitty.  Aiemmista otteluista tutulla taisteluilmeellä Bluesilla on kaikki saumat tänään voittoon.

Lukolla on tänään mahdollisuus pistää tämä ottelusarja pakettiin ja edetä välieriin. Lukko on käynyt hakemassa jo kaksi voittoa Espoosta, joten luottoa voittoon löytyy varmasti myös tänään. Lukko on hiljalleen parantanut peliään ottelusarjan edetessä ja joukkue toivoo, että sama jatkuu myös tänään. Tänään mitataan myös joukkueen henkistä kanttia, kun sarja on mahdollista pistää poikki. Blues tulee tänään laittamaan kaiken likoon pakkovoiton edessä ja Lukko ei saa ajatella asioita vielä yhtään tätä peliä pidemmälle tai sarja jatkuu vielä maanantaina.

Tasaisessa ottelusarjassa voi vielä käydä mitä tahansa ja tästäkin ottelusta saadaan tiukka vääntö. Blues on vielä vailla ensimmäistä kotivoittoaan tässä sarjassa ja tämä on yllätys, sillä kyseessä on hyvä kotijoukkue. Blues voi lähteä tänään rohkeasti hakemaan voittoa ja on mielenkiintoista nähdä miten Lukko tulee tähän otteluun. Kotijoukkueen on saatava heti alusta asti peli kulkemaan ja Lukko on täysin kaadettavissa. Sarja voi hyvinkin jatkua vielä maanantaina ja tähän kohteeseen voi hakea kotivoittoa.

Vihje: Blues, kerroin 2.35 NordicBet

 

Veikkaussivut | Antti