Blues - Pelicans 23.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Kuka pysäyttäisi Pelicansin hurjan vireen?

Blues – Pelicans, merkki 2, kerroin 
Blues – Pelicans ML, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,30 | 4,10 | 2,50 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään yksi ottelu, kun Lahden Pelicans matkustaa testaamaan Espooseen Bluesin päivän vireen. Sarjataulukossa Blues on tällä hetkellä kymmenentenä, kun taas Pelicans johtaa Liigaa tappiottomana joukkueena. Pelicansia veikattiin ennen kauden alkua viimeisten joukkoon, mutta ”asiantuntijat” ovat jälleen kerran ainakin alkukauden osalta olleet täysin väärässä. Pelicans on viimeistellyt kuusitoista maalia ja puolestaan Jere Myllyniemi on ollut Liigan parhaimpia maalivahteja. Toisaalta heti perään voidaan todeta, että Pelicans murskasi lauantaina SaiPan 6-2 maalein ja silloinhan Janne Juvonen nollasi lappeenrantalaiset täydellisesti.

Bluesin tilanne on täysin sekaisin, sillä yksinkertaisesti maalivahtiosaston kanssa on valtavia ongelmia! Bluesin alkukausi sujui kahden ensimmäisen ottelun osalta erinomaisesti, mutta sitten tapahtui jotain erittäin yllättävää – Blues on hävinnyt kolme ottelua putkeen murskalukemin. Koko syöksykierre alkoi Lappeenrannasta, silloin SaiPa murskasi Bluesin 8-5 numeroin. Sen jälkeen Espoossa Blues on ehtinyt häviämään JYPiä vastaan 1-4 maalein ja puolestaan Porissa Ässien vieraana samoin lukemin. Bluesin surkea maalivahtipeli heijastuu koko joukkueen toimintaan.

Pelicansin ylivoimapeli on ollut erinomaisella tasolla koko alkukauden Radek Smolenakin johdolla. Radek Smolenak on viimeistellyt toistaiseksi viisi maalia ja sehän tarkoittaa maalia jokaista ottelua kohden. Pelicans on pystynyt kääntämään tiukkojakin otteluita edukseen, suurin kiitos siitä kuuluu vahvalle joukkuepelille sekä tietenkin Jere Myllyniemelle. Tällä hetkellä Bluesin tilanne on niin sekava, että Bluesia on turhaa harkitakaan kupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas