Blues - Saipa 2.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/02/2013
Jaa tämä...

Espoossa ratkotaan säälipleijaripaikkojen kohtaloa.

Blues – Saipa, Merkki 2, Kerroin 2.65 NordicBet

Espoon illassa kohtaavat Blues ja Saipa. Ottelu on kummallekkin erittäin merkittävä, sillä voitolla Saipa käytännössä pudottaisi Bluesin säälipleijareiden ulkopuolelle ja varmistaisi oman paikkansa kyseisissä karkeloissa.

Blues on pelannut viime aikoina erittäin alavireisesti vaikka edellisestä ottelusta voitto irtosikin TPS:n kustannuksella. Joukkue kaipaisi ehdottomasti lisätehoja ulkomaalaisvahvistuksiltaan. Ryan Vescestä povattiin sateentekijää Espooseen, mutta mies on hiihdellyt aivan puolivaloilla. Ilman tämän luokan pelimiesten onnistumisia Espoossa voidaan ruveta jo valmistautumaan kesäloman viettoon, joka muuten alkaa jo aivan kohta ellei jotain tapahdu tänään.

Saipa kävi hakemassa vakuuttavan 2-5 voiton edellisellä kierroksella Oulusta ja näin valoi vankkaa pohjaa säälipleijaripaikalleen. Voitolla tänään lappeenrantalaiset käytännössä varmistaisivat oman paikkansa auringossa. Alkukaudesta uskomattoman kovassa vireessä ollut Stefano Giliati on viime aikoina hiipunut selvästi ja ei ole edes ollut aina pelaavassa kokoonpanossa. Sen sijaan Brad Moran on nostanut profiiliaan jatkuvasti. Moranin onnistumisia lappeenrantalaiset kaipaavat jatkossakin, mikäli kevään halutaan jatkuvan vielä pitkään.

Bluesilla ei vain riitä, Saipa hakee tänään Espoosta kolme pinnaa ja suuntaa playoffeihin.

Veikkaussivut | Oskari